Les piscines i el gimnàs comunal reobren després de 14 mesos d'obres

Les instal·lacions estaran operatives des del 7 de gener i la inversió ha superat els 2 milions d'euros

Les piscines i el gimnàs comunal reobren després de 14 mesos d'obresFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les piscines i el gimnàs comunal d'Escaldes-Engordany reobren dilluns 7 de gener després de 14 mesos de tancament per reformes i d'una inversió de més de 2 milions d'euros. Les instal·lacions han estat totalment renovades, ja que es preveia fer millores però finalment s'ha fet una reforma integral de tot l'equipament, que permetrà un màxim de 960 abonats, segons ha comentat el conseller d'esports Jordi Vilanova.

Els treballs de reforma han servit per instal·lar un nou sostre aïllat tèrmicament, il·luminació amb led per tenir un estalvi del 50%, i per canviar tota la maquinària i la calefacció per aigua, a més de millorar l'ús d'aigua termal. La renovació inclou també l'adequació dels vestidors perquè hi hagi un de nens i un de nenes, ja que el 70% dels usuaris de les piscines són escolars, i a més hi ha un vestidor mixt, per als nens que van acompanyats per un familiar.L'equipament esportiu té una nova distribució d'espais amb l'ampliació del gimnàs que també incorpora màquines multifuncionales, i amb dues noves sales per ampliar les classes dirigides.

El comú ha posat en marxa nous abonaments coincidint amb la reobertura de les instal·lacions i ofereix quatre modalitats des de l'aquàtic al complet per accedit a tots els serveis i la matrícula serà gratuïta per tots els abonaments fins al 30 d'abril del 2019. L'equipament es podrà visitar en les jornades de portes obertes que es faran del 2 al 4 de gener entre les quatre de la tarda i les deu de la nit.

tracking