x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Reportatge

Ganes d'escudella i canelons

El xef de Can Manel, Carles Flinch, va oferir una sessió gastronòmica al Poblet de Nadal amb degustacions de plats tradicionals d’aquestes dates, que van permetre a tots els que es van apropar a la plaça de Poble avançar unes hores les festes nadalenques.
El Nadal no és un moment per innovar. La cuina tradicional és la més apreciada aquests dies, en especial durant àpats com el de la nit de Nadal o el de Sant Esteve. Menjar escudella o canelons és pràcticament una obligació durant aquestes festes, i si algú no pot gaudir d’aquests plats ahir va tenir l’oportunitat de fer-ho. El xef andor­rà de Can Manel, Carles Flinch, va oferir una sessió gastronòmica al Poblet de Nadal d’Andorra la Vella. Flinch va oferir una degustació d’escudella i de canelons de cep trufat amb salsa de foie-gras. “Això és cuina de padrina, de
  • #1 Peret
    (23/12/18 17:13)

    Aquesta mostra s'hauria d'ampliar totes les festes nadalenques i hho haurien de fer ipatrocinar tots els establiments de restauració i hauria de servir per oferir aquests dos plats tant tìpics a totas aquelles families i persones que no en podran gaudir o no s'ho podran pagar.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts