La nova imatge de la parcel·la de The Cloud

L'obra, que és provisional, està composada per lletres que s'il·luminen, un mural, i un llac artificial de poca profunditat

La nova imatge de la parcel·la de The CloudAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

AndorraTelecomha estrenat aquesta tarda els treballs d'embelliment de la parcel·la situadaa l'avingudaMeritxell, on s'havia d'aixecar l'edificiTheCloud.Estracta d'una composició provisional,tal comha fet saber el ministre d'Ordenament Territorial i president del Consell d'Administració d'AndorraTelecom, Jordi Torres, ja que la previsió és que elterrent acabi sent edificant amb oficines de l'empresa. El solar compta amb un mural on s'hipot llegir la paraula"Andorra", i amb unes lletres de granmida situades per la zona, que s'il·luminen del color corporatiu de l'empresa quan es fa fosc. Tanmateix, el terrent compta amb un llac artificial de poca profunditat i un pont. A la inauguració tambéhi haassistitla cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, el ministre de Finances imembredel Consell d'Administració d'Andorra Telecom,Jordi Cinca, i el director general de l'empresa, Jordi Nadal.

Pel que fa a la part posterior de la parcel·la, quellindaamb el carrer Sant Salvador i que actualment ocupa el tobogan de gel, s'ha condicionat amb l'arranjamentde diversos espais i voravies per tal d'unificar els nivells. Les obres s'han realitzat en vuit setmanes i han suposat un cost final de 275.000 euros.

tracking