DA desconeix que Laurèdia en Comú presenti llista a les territorials

El president del grup parlamentari va destacar que volen ser presents a la parròquia però que l’acord amb la plataforma és per al comú

DA desconeix que Laurèdia en Comú presenti llista a les territorials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari de DA, Ladislau Baró, va afirmar ahir que desconeixia que Laurèdia en Comú estigués treballant per presentar una candidatura a les territorials i concórrer a les eleccions generals, tal com va afirmar dilluns el conseller de Cultura i cap de llista de Progressistes-SDP, Josep Roig. “És la primera notícia que tenim al respecte i per tant no puc fer cap valoració però nosaltres treballem per ser presents a la parròquia, tot i que encara no hem decidit com ho farem.” Baró va assenyalar que es mantenen a l’espera de veure “com evolucionen els fets” però també va afegir que la seva participació a Laurèdia en Comú (LeC) està subscrita a la parròquia. “Tenim una vinculacio amb el projecte de LeC però de moment està limitat únicament al mandat comunal que encara està en curs, per tant, no va més enllà i a partir d’aquí està tot per decidir”, va indicar.

Des d’Unió Laurediana (UL), el cap de l’oposició, Joan Albert Farré, va trobar “coherent” que la plataforma de Vila es presenti a les eleccions, ja que si Roig és cap de llista “és coherent que en presenti una a la seva parròquia. Respectem totes les formacions que concorrin a les eleccions i cadascú defensarà el seu projecte”, va dir. El que no veia tant clar és que SDP i Laurèdia en Comú puguin compartir programa perquè “caldrà veure abans el posicionament de cadascú en els temes principals i veurem si poden fer un programa polític”. Finalment, el conseller també trobava “raonable” que Roig no deixi el seu càrrec a la parròquia fins que no s’aclareixi la data de les eleccions. “Em sembla raonable que es prengui aquest temps. Quan entengui que ha d’iniciar la nova etapa, ja dimitirà”, va dir.

El conseller de Cultura també va destacar “la bona sintonia” que manté amb el conseller de DA Joan Gómez, a diferència de Meritxell Teruel o Paqui Barbero, amb qui ha topat alguna vegada, però cap de les dues va voler fer declaracions per aclarir els fets.

tracking