S'amplia fins a 35 el nombre de paradistes al Christmas Village

La fira se celebra al centre de la parròquia fins al proper diumenge

S'amplia fins a 35 el nombre de paradistes al Christmas VillageFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va inaugurar ahir la tercera edició del Christmas Village amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal a la parròquia des del carrer Major d’Ordino. El lliurament d’una bola de llum per part d’una de les nenes de la secció infantil de l’Esbart de les Valls del Nord al cònsol va donar el tret de sortida a la fira que se celebrarà al centre de la parròquia fins diumenge. Després de l’acte, a la plaça s’hi va oferir berenar de coca i xocolata per a tots els infants de la parròquia. D’entre les novetats d’enguany cal destacar l’augment del nombre de paradistes, que s’ha ampliat fins als 35. A més, aquest Nadal també s’han canviat algunes de les casetes de plàstic de la fira per d’altres de fusta que, segons el cònsol de la corporació, “donen un altre aire també al mercat”.

El cònsol de la parròquia va afirmar que des del comú es viu el Christmas Village com una fira “amb un esperit festiu”. Després dels dos primers anys de la fira nadalenca d’Ordino, Mortés considera que “aquesta tercera edició demostra que s’està consolidant”. Al llarg dels tres dies que durarà la fira els infants podran gaudir de circuits de jocs tradicionals a l’aire lliure, tallers de manualitats, com Pinta-li cara al tió i diferents espectacles al carrer, així com visites guiades per a tota la família de l’itinerari Els Rossell d’Ordino o la gimcana familiar Troba el teu tió de Nadal.

Pel que fa a l’ocupació hotelera a la parròquia per al pont, Mortés va reconèixer que un dels motius ha estat “el fet de no haver-hi neu”, cosa que ha fet que els visitants prefereixin estar a les parròquies altes.

tracking