x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Obre l'aparcament de l'antiga estació d'autobusos amb 170 places

La infraestructura donarà resposta a les demandes de comerciants i veïns i disposarà també de quatre places per a discapacitats i dues més per a vehicles elèctrics
El nou aparcament situat a l’antiga estació d’autobusos, al carrer Bonaventura Riberaygua, va obrir ahir a la tarda amb unes 170 places disponibles, quatre d’elles reservades per a discapacitats i dues més, tindran punts de càrrega per als vehicles elèctrics. El ritme de treball s’ha incrementat en els darrers dies, de fet la feina d’asfaltat es va iniciar dilluns passat, i el fet de poder aprofitar el pont de la Puríssima ha estat una motivació extra. L’aparcament és de gestió privada tot i que la propietat es va comprometre amb el comú de la capital a aplicar les mateixes tarifes
  • #11 Desenvolupament
    (08/12/18 18:55)

    Andorra va apostar pel capitalisme salvatge ja fa més de 50 anys, ara patim les conseqüències, contaminació, soroll i morts relacionades amb accidents de trànsit, és el just merescut del nostre modus vivendi.

    Respondre
  • #10 UF
    (08/12/18 18:16)

  • #9 TRAMVIA BLAU
    (08/12/18 18:15)

    Mès plaçes de aparcament.Ho hem possat molt fàcil als cotxes.És el preu a pagar per tenir cotxe.Doncs no tinguem cotxe com passava als anys 1950-1970.En aquells anys nomès uns pocs el teníen.

    Respondre
  • #8 Cues
    (08/12/18 17:33)

    De qui ha estat la idea de posar l'entrada i sortida dels vehicles desembocant just a la rotonda?

    Respondre
  • #7 Veína
    (08/12/18 17:11)

    El parquing molt be si feia falta. El que no està tant be és la gran esplanada de quitrà que ha quedat juntament amb el paraquing del parc central. Uns arbres ben repartits i sobre tot a la part que dona a la rotonda dels Marginets seria un encert i no es veuria tant cotxe i tant ciment/quitrà. Ah! i a l'estiu ajudaria a refrescar una mica, ja se sap que el quitrà escalfat és un forn. Gràcies i que aquest comentari arribi a qui tingui que arribar.

    Respondre
  • #6 UF
    (08/12/18 11:40)

    Hauríem de fer venir els barcelonins i veïns amb bicicletes elèctriques !! Marianuuuuu !! Quin goig !! I Camacuuuuu !! 

    Respondre
  • #5 Amitie Franco/Andorrane
    (08/12/18 10:50)

    Le commerce en Andorre est basé sur la massification, l'achat, le commerce du ski et pas grand chose d'autre ! On ne peut pas avoir le beurre et l'argent du beurre ! Si l'on veut du tourisme de masse, il faut avoir des parkings pour mettre toutes ces voitures !! Le train des deux côtés serait la solution idéale et ecologique. A l'intérieur du pays, le tramway et les bus électriques seraient la solution idéale ! Tout ça coûte beaucoup d'argent, mais pour récolter, il faut semer ! Si l'on veut du tourisme de qualité et de nature, il nous faut changer nos attitudes et nos habitudes. Mais je ne pense pas que les andorrans soient prêts pour faire le pas. Barcelone et alentours c'est bien, mais il y a d'autres villes et d'autres pays dans le monde avec du tourisme classe. Mais ce tourisme ne veut  pas faire 18 kms de queue en voiture !! Le tourisme bordelais, par exemple, ne viendra pas à cause de la difficulté d'accès. Madrid aussi est loin ! 

    Respondre
  • #4 Jorgi
    (08/12/18 10:46)

    Felicitats. Una zona mancada de pàrquings. 

    Respondre
  • #3 Àngels
    (08/12/18 10:12)

    Benvingut el parking, perquè mancaven places.I en dies d'alta afluència de turistes, com aquest pont, la situació és dramàtica a les Valls centrals. De tota manera, si el nostre govern tingues només una mica de previsió, faria una remodelació del transport públic, amb microbusos elèctrics amb frequentacio de 15minuts max. Amb lo qual organitzava el trànsit i, de pas, reduïa la contaminació.

    Respondre
  • #2 UF
    (08/12/18 10:08)

Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts