x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

El comú retorna els diners de la mútua als urbans

La corporació ha informat que avui es farà efectiu el pagament d'uns 1.282,82 euros de mitjana a 52 agents de circulació 
Un agent de circulació d'Escaldes

El comú retorna els diners de la mútua als urbans

Un agent de circulació d'Escaldes

Arxiu
Actualitzada 04/12/2018 a les 11:55
El comú d'Escaldes-Engordany retornarà avui els diners de la mútua retinguts als agents de circulació en compliment de la sentència del Tribunal Constitucional, segons ha informat en un comunicat. La corporació ha informat que es farà efectiu l'abonament d'uns 1.282,82 euros de mitjana als 52 urbans per les quantitats retingudes des de que es va posar en marxa la mútua el gener del 2015.
La suspensió de l'Ordinació de la mútua suposa a més que el comú "es fa càrrec, temporalment" del complement salarial dels agents de circulació sempre que es tracti d'un accident o malaltia professional, s'assenyala al comunicat. I es precisa que aquesta decisió s'adopta a l'espera d'estudiar "l'oportunitat d'assumir directament o en el seu cas, contractant, mitjançant concurs públic, una assegurança destinada a la cobertura dels supòsits" que fixa la Llei dels agents de circulació i que la corporació reitera que és una cobertura "que s'ampliarà a tots els treballadors del comú".    
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts