El gimnàs de Caldea acceptarà 600 nous socis

L’ampliació del club de socis permetrà que hi hagi noves places, la majoria de les quals les ocuparà gent que es troba en llista d’espera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ampliació del club de socis que ha projectat Caldea els permetrà ampliar el nombre d’usuaris entre 500 i 600 persones i arribar als 2.800, segons explica la cap de màrqueting i vendes, Patrícia Garcia. “Amb aquesta operació creiem que podrem augmentar-ne el nombre, tot i que tampoc gaire, per això aquesta xifra d’entre 500 i 600”, diu. El director general, Miguel Pedregal, ha insistit en diverses ocasions que la comoditat dels usuaris era l’essència del gimnàs i per això no es volia passar dels 2.200 però com que l’ampliació que s’ha de fer preveu ocupar 1.300 metres quadrats més, s’ha decidit incorporar-ne de nous, la majoria dels quals ja estan en llista d’espera. “No creiem que ens costi gaire perquè tenim molta gent esperant però també perquè no són gaire persones”, insisteix la cap de màrqueting.

L’espai que es destinarà, els baixos d’Inúu, és en bona part la zona que estava reservada al Casino, en cas que hagués guanyat el concurs alguna de les empreses que oferien Caldea com a seu. Ara, la direcció ha decidit invertir prop d’un milió d’euros per fer una piscina de 25 metres de llargada i tres carrils, un nou espai social de lleure, una sala d’entrenaments personals i una de cycling. El club també ampliarà el nombre d’activitats dirigides i oferirà un servei de fisioteràpia. “Creiem que amb aquestes noves activitats, més gent hi podrà participar, de manera que ens ajudarà també a descongestionar la sala de gimnàs.” Garcia recorda que aquest espai pròpiament no es tocarà “per tant, mantenim l’espai actual però diversifiquem l’activitat perquè més gent en pugui gaudir”. El nou club comptarà també amb un accés exclusiu des del carrer, una nova recepció i uns vestidors d’home i de dona de quatre-cents metres. A més, totes les instal·lacions es construiran tenint en compte criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica.

Ja s’ha iniciat el procés de licitació de l’obra i s’adjudicarà aviat. La intenció és que comenci el gener del 2019 perquè estigui completament finalitzada al setembre, una època “perfecta perquè és quan més gent comença a utilitzar-lo”, diu.

El termolúdic encara es reserva un espai d’uns quatre-cents metres quadrats que es destinarà a ús comercial. La seva idea és que l’ocupi un únic comerç i disposa d’accés directe al carrer. Segons la directiva, diverses empreses s’han interessat per aquest espai però cap d’elles ha presentat una oferta en ferm.

tracking