Caldea construirà una nova piscina de 25 metres de llarg

El termolúdic ampliarà les instal·lacions del club de socis a Inúu

Caldea construirà una nova piscina de 25 metres de llarg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea tindrà una nova piscina la pròxima tardor, que s’ubicarà a la planta baixa d’Inúu, segons va informar ahir el termolúdic a través d’un comunicat. La nova ins­tal·lació tindrà 25 metres de llargada i tres carrils, i s’emmarca en el nou projecte que vol desenvolupar la direcció, d’ampliar el club de socis. Ara per ara, ja s’ha activat el procés de licitació de l’obra per ampliar les instal·lacions, que preveuen disposar d’un nou espai social de lleure, una sala d’entrenaments personals i una sala de cycling. El club també ampliarà el nombre d’activitats dirigides i oferirà un servei de fisioteràpia.

Etiquetes:

La licitació del projecte es farà els pròxims mesos però la intenció és que les obres puguin començar el gener del 2019 perquè estiguin completament finalitzades a la tardor. Els treballs consistiran en l’adequació de 1.300 metres quadrats, gairebé la totalitat de l’espai disponible en els locals de la planta baixa d’Inúu, i disposarà d’una sèrie de millores que tenen la intenció d’afavorir encara més l’experiència de l’usuari. El nou club de Caldea comptarà amb un accés exclusiu des del car­rer, una nova recepció i uns vestidors d’home i de dona de quatre-cents metres. A més, totes les instal·lacions es construiran tenint en compte criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica.

L’ampliació d’aquest espai podria permetre l’increment de socis, que el 2017 va arribar als 2.200, la xifra màxima la qual la direcció mai no ha volgut sobrepassar per mantenir el màxim confort entre els usuaris. Un altre projecte sobre el qual treballen és la construcció d’una nova piscina exterior.

tracking