x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El comú anul·la el concurs per al carrer Doctor Vilanova

La decisió s'ha pres després de la reunió amb professionals del sector, que han demanat poder presentar "propostes més genèriques"
Plànols del futur nou projecte urbanístic al carrer Doctor Vilanova.

Concurs per reformar Doctor Vilanova al maig

Plànols del futur nou projecte urbanístic al carrer Doctor Vilanova.

COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
Actualitzada 21/11/2018 a les 17:40
El comú d'Andorra la Vella ha anul·lat el concurs per a la remodelació del carrer Doctor Vilanova, per convocar-ne un de nou. El comú ha explicat en un comunicat que després de mantenir una reunió amb professionals del sector, els quals els hi van demanar poder presentar "propostes més genèriques i no tan detallades com l'establert en el plec de bases inicial", s'ha decidit modificar-lo.
El comú de la capital va publicar fa unes setmanes un concurs nacional d’idees de la remodelació urbanística del carrer Doctor Vilanova, la creació d’un espai públic a la parcel·la de cessió del comú d'Andorra la Vella a Prada Casadet, l’embelliment de la plaça del Poble i la connexió amb el Centre Històric i el centre ciutat. La corporació va rebre una parcel·la de 2.567 m2 just al davant del Govern fruit d'una cessió anticipada i la seva voluntat és construir-hi un element que constitueixi un pol d’atracció, trobada i interconnexió del centre administratiu, el Centre Històric i el centre ciutat. Per aquest motiu, en aquest concurs d'idees s'inclou també l'embelliment d'aquesta zona, el qual estableix cinc fases d’actuació.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts