El PS vol que L'A validi primer el pacte per “prendre una decisió”

Esperen que siguin els liberals “qui facin el pas de dir si volen arribar a l’acord”

El PS vol que L'A validi primer el pacte per “prendre una decisió”ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mentre el pacte entre PS i L’A per concórrer juntament a les territorials va prenent forma arreu del país, algunes parròquies es troben a hores d’ara en un moment de pausa. És el cas d’Ordino, on la qüestió “s’ha pres amb calma” a causa de la decisió de l’executiu de no avançar les eleccions. Ho explica el coordinador del PS ordinenc, Víctor Iriarte, que afirma que els socialdemòcrates han decidit aturar els treballs interns per ratificar el pacte a l’espera de moviments en el comitè liberal. “Ens hem reunit i hem decidit que esperarem a veure què pensen els liberals, sé que ara ells estan parlant per decidir què fan”, destaca Iriarte.

“Esperarem que siguin ells qui facin el pas de dir si volen arribar a l’acord”, insisteix i apunta que “després” el comitè del PS “es reunirà per prendre una decisió”. En aquest sentit, Iriarte considera que si L’A ratifica el pacte a la parròquia “per part nostra crec que també tirarà endavant”. Amb tot, el coordinador dels socialdemòcrates ordinencs recorda que encara no han tingut cap contacte amb els liberals d’Ordino, sinó que fins ara les converses les han mantingut les cúpules nacionals.

Quant al nombre de persones que integren el comitè del PS a Ordino, Iriarte assenyala que “al mes d’octubre es va fer un buidatge del llistat i es va contactar amb gent que havia sigut simpatitzant i militant”. “Ja tenim actualitzat el comitè i estem a l’espera de veure quines persones volen participar i veure si s’integren o queden com a independents”, afegeix.

A més, segons Víctor Iriarte, “l’actualització” també ha servit “per copsar impressions” de l’hipotètic acord amb L’A.

tracking