Hosteleria

El més ràpid amb la safata

La 3a Cursa de cambrers aplega 60 participants, professionals i alumnes del Lycée, en una prova per superar obstacles que ha guanyat José Juan Constantino

José Juan ConstantinoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una seixantena de cambrers han lluitat avui per demostrar que tenen "equilibri, rapidesa, agilitat i concentració" que són les qualitats que requereix un bon professional, segons ha explicat la directora de l'Escola Internacional Hotelera i Turística Vatel, Roser Daban. Són els participants en la 3a Cursa de cambrers que s'ha celebrat aquest matí a Ordino, com a prèvia de la Mostra Gastronòmica que tindrà lloc diumenge, que han hagut de fer un recorregut superant els obstacles en ziga-zaga amb una safata amb gots de cervesa a la má.

La prova està organitzada pel comú amb la col·laboració de l'escola Vatel i els participants han estat alumnes d'hostaleria del Lycée i professionals del sector. La victòria ha estat per a José Juan Constantino, alumne del centre francès, seguit de Nicolás Chapo i Alejandro Gobbi, que ja són professionals i els premis han estat 400, 150 i 50 euros, respectivament, a més d'entrades per al Centre Esportiu d'Ordino.

El més ràpid amb la safata

tracking