Madrid

Marsol destaca la paritat al comú de la capital al Fòrum iberoamericà de governs locals

La cònsol major d'Andorra la Vella ha indicat que la igualtat s'ha aconseguit "sense haver-hi un sistema de quotes", a l'encontre que es celebra a Madrid

Conxita Marsol i Manuela Carmena durant Fòrum iberoamericà de governs locals a MadridComú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha destacat la paritat existent al Comú d'Andorra la Vella, durant elseu discurs sobre la igualtat de gènere i els objectius de desenvolupament sostenible al Fòrum iberoamericà de governs locals que es celebra a Madrid. Marsol ha remarcat que aquesta igualtat que hi ha al consell del comú "s'ha donat sense que hi hagi hagut mai al país cap sistema de quotes". La cònsol major ha participat en l'encontre pel fet que Andorra la Vella esdevindrà seu de la Cimera Iberoamericana del 2020, si es ratifica els propers 15 i 16 de novembre a La Antigua Guatemala. En aquest cas, la capital treballarà per convertir-se també en seu, el mateix any, delFòrum Iberoamericà de Governs locals, segons un comunicat.

Durant el Fòrum, Conxita Marsol ha tingut l’ocasió de trobar-se amb Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid i Copresidenta de la Unión de Ciudades Capitales Iberoamericanas, així com amb la Secretaria General Iberoamericana,Rebeca Grynspan.

tracking