detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va afirmar ahir que la inversió que s’hauria de fer per a rehabilitar l’hotel Casamanya estaria al voltant dels “3 milions d’euros, aproximadament”. L’emblemàtic edifici que es troba al centre del poble segueix sent motiu de preocupació per al veïnat per la manca d’ús que se li dona, inclús també per al mateix cònsol, que afirma estar al “90% d’acord” amb la carta oberta que Lluís Babi, membre del quart, va enviar per a mostrar el seu neguit per la situació de l’hotel Casamanya. “És un edifici important, amb la façana protegida per Patrimoni, i és evident que hem de trobar un ús”, va assenyalar Mortés alhora que deia que “no és fàcil”.

Etiquetes:

El cònsol de la parròquia ordinenca va posar èmfasi que la corporació farà “el màxim perquè se li doni un ús al més ràpidament possible”. Mortés creu que amb la incorporació d’Ordino-Arcalís a Grandvalira “ens serà més fàcil atraure inversors a la parròquia”. “En cas que hi hagi un inversor interessat en l’hotel serà més fàcil que pugui obtenir el retorn de la inversió que faci”, va manifestar Mortés, que defensa que es fes una despesa de 2 milions d’euros per a l’edifici L’Estudi en lloc de posar els esforços a l’hotel Casamanya. “Els dos són públics, però primer hem d’invertir en els actius del comú”, va assenyalar el cònsol.

La corporació manté que hi ha persones interessades a fer la inversió necessària per a rehabilitar l’hotel Casamanya. “Hem ense-nyat l’edifici a vàries empreses”, assegura, però manifesta que de moment no hi ha res tancat. Sobre el possible profit que se li pot treure, Mortés afirma que a l’edifici se li pot donar un us públic i fer un servei “de tipus social”, però també trobar un ús privat.

La minoria del comú es mou en la mateixa línia, però defensa que a l’emblemàtic edifici se li ha de donar “un ús social”.

tracking