x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Neguit veïnal per l'ús de l'hotel Casamanya

Lluís Babi, membre del quart, ha creat una iniciativa per trobar solucions a la situació de l’emblemàtic edifici
L’emblemàtic edifici de l’hotel Casamanya, ubicat al centre d’Ordino, segueix sent motiu de preocupació entre alguns dels veïns de la parròquia per la manca d’ús que se li està donant. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, que l’agost passat va afirmar que esperava poder reactivar l’edifici aquest mateix any, va assegurar ahir que des de la corporació s’estan fent els “màxims esforços” per a reactivar-lo. “Intentem buscar alguna persona o societat que vulgui ubicar-hi alguna activitat o servei i que pugui fer la inversió necessària per a tornar a donar-li vida d’alguna forma”, va manifestar Mortés.
El cònsol major d’Ordino assenyala
  • #3 Tamarro
    (25/10/18 17:06)

    Srs. del Quart , el tren ja pasar un cop i no vau voler pujar-hi...Algun comentari precedent és bastant "cromanyó"

    Respondre
  • #2 Fill d'Ordino
    (25/10/18 09:04)

    Ens hauria de caure la cara de vergonya a tots els d'Ordino per tenir aquest Hotel en l'estat en que es troba.Aixó si diners per festes,subvencions,tiberis i altres obres innecessaries si a palades.Ja n'hi ha prou,Ordino necessita bons administradors,no derrotxadors.Anim LLuis a salvar el Casamanya.

    Respondre
  • #1 Peret
    (25/10/18 08:52)

    Com deien els nostres padrins,l'Hotel Casamanya havia de ser per vida l'hereu la pubilla d'Ordino,i entre tots plegats l'hem deixat morir.l'Hotel Casamanya ha de tornar a tenir el glamour que s'havia guanyat desdel 1953 als 1975.Constato que no hi hagut cap mica de voluntat per arreglar aquest edifici,els motius alguns ja es saben de temps.Només amb els diners que s'han malgastat en aquesta Parròquia,podriem tenir el Casamanya com un palau,s'ha d'estudiar molt bé el que si pot fer,de fet ja hi ha algún projecte del Arquitecte Urteu,del que no estic d'accord es d'utilitzar-lo com a pisos per temporers,el degradariem encara més i per res.Per aquesta obra si et puc ajudr ho faré.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts