La plaça de l'església del Pas estarà acabada a final del 2019

Els treballs consisteixen a reformar i ampliar l’espai i refer el mobiliari urbà

La plaça de l'església del Pas estarà acabada a final del 2019COMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La remodelació dels entorns de la plaça de l’església de Sant Pere estarà acabada el desembre de l’any vinent. Així ho va comunicar ahir el president de la comissió d’Obres Públiques i Urbanisme del comú d’Encamp, Jordi Rich, que va explicar que el fet que durant els mesos d’hivern s’hagin d’aturar les actuacions pel fred i les condicions meteorològiques allarga sensiblement els terminis. Les obres consisteixen a reformar l’entorn de la plaça i dels carrers adjunts, refer el mobiliari urbà i suprimir un carrer per poder ampliar l’espai. A més, s’aprofitarà per millorar les voravies.

Rich va assenyalar que els treballs “sempre comporten certes incomoditats” i que aquestes tenen una especial complexitat perquè es realitzaran de forma que causin els mínims problemes d’accessibilitat als comerços de la zona, tractant de “fer-ho de manera que tots se sentin còmodes”. De fet, assegura que el comú està constantment en contacte amb els comerciants “perquè les obres no interfereixin en l’activitat comercial en èpoques de màxima afluència”. El cost d’aquesta remodelació serà d’aproximadament 1.600.000 euros. El conseller d’Obres Públiques i Urbanisme va indicar que les actuacions s’han començat a executar a la “part alta” perquè “sobre la baixa hi podia haver unes filtracions”.

Rich va manifestar la seva satisfacció amb el fet que es portin a terme aquestes obres, i va indicar que demostren la implicació que té el comú amb el Pas de la Casa, ja que assegura que estan apostant per “millorar i potenciar l’entrada d’Europa a Andorra”. A banda d’aquestes actuacions, el conseller va assenyalar que el comú està treballant per fer millores a la passarel·la del centre esportiu i construir una nova escola bressol.

JORDI TORRES INAUGURA EL NOU ESPAI JOVE

La inauguració del nou Espai Jove del Pas de la Casa es va celebrar ahir. A l’acte hi van assistir els cònsols d’Encamp, Jordi Torres i Esther París. També ho van fer altres membres de l’equip comunal, entre els quals el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández, que va definir aquest servei com un “espai d’oci i educació” on els joves “podran fer deures i treballs amb monitors que estaran allà per resoldre els seus dubtes”. El conseller es va mostrar molt satisfet amb la inauguració de l’Espai Jove, ja que assegura que aquesta és “una demanda històrica dels veïns del Pas de la Casa”. La posada en funcionament d’aquest nou servei ha tingut un cost d’uns 14.000 euros.

tracking