Mèxic serà la cuina convidada a la Mostra Gastronòmica

Una trentena d’estands i 19 restauradors elaboraran les seves propostes

Mèxic serà la cuina convidada a la Mostra GastronòmicaAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diumenge vinent 11 de novembre tindrà lloc a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino la 27a edició de la Mostra Gastronòmica d’Andorra. Una edició que, partint d’una proposta iniciada l’any passat, tindrà una gastronomia convidada amb l’objectiu de donar-la a conèixer. Si l’edició passada va ser la cuina turca, aquesta serà la mexicana. En total a la mostra hi haurà una trentena d’estands, dels quals 19 restauradors que elaboraran les seves propostes perquè siguin degustades pels comensals. Hi ha un restaurant menys que l’any passat i només un de fora del país, el ja clàssic Ca l’Eudald d’Alp.

El nombre de restauradors és, però, l’òptim, va defensar ahir en la presentació de la mostra el conseller de Turisme, Esports i Dinamització del comú d’Ordino, Jordi Serracanta, per un tema de dimensions de les instal·lacions i perquè hi hagi espai suficient per als prop de 350 assistents al dinar. Els tiquets ja són a la venda. El preu és de 32 euros si es compra de manera anticipada, i de 38 si es fa el mateix dia. És de 20 per als infants i joves de 4 a 12 anys.

Per escalfar motors, divendres abans de la mostra se celebrarà la ja tradicional cursa de cambrers. Roser Daban, directora de l’Escola Vatel, que és qui s’encarrega de l’organització de l’esdeveniment, va explicar que els participants hauran d’afrontar un recorregut de 25 metres fent eslàloms i amb entrebancs com cons i pneumàtics. I ho hauran de fer amb una safata amb dues copes plenes. Els participants –de moment hi ha una cinquantena d’inscrits, però es confia elevar la xifra– hauran de demostrar “equilibri, rapidesa i agilitat”.

tracking