Barbero creu que se la discrimina a la junta de govern del comú pel fet de ser dona

La consellera recorda que les dues dones han quedat fora de l’òrgan de decisió de la parròquia i reclama que es tingui en compte el “toc femení”

Barbero creu que se la discrimina a la junta de govern del comú pel fet de ser dona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de l’àrea Social de la parròquia laurediana va afirmar que se sent discriminada pels membres de la junta de govern “per ser dona”, i va afegir que “és molta casualitat que les úniques dues dones de la majoria estiguin fora de la junta?” Preguntada per la situació de Pere Pràxedes, home i també fora de l’òrgan, Barbero va afirmar que “és un dany col·latera perquè està al mig. Imagineu-vos què passaria si tots els homes estiguessin a la junta i les dones a fora”. En aquest sentit, va tornar a reclamar un paper major per a ella i Meritxell Teruel en el centre de poder. “Nosaltres no participem en el principal òrgan de decisió de la parròquia i creiem que un toc femení seria molt important i no crec que calgui marginar-lo”.

El cònsol menor, Julià Call, va declarar fa uns dies que la convidaria a la junta per explicar el projecte de l’educador de carrer que es va tombar malgrat ser aprovat en comissió de l’àrea Social i tenir preparada la partida pressupostària. Barbero va comentar que encara no l’havien cridat i que desconeixia quan ho faria, però sí que va respondre al mateix cònsol menor per haver dit que les queixes s’havien de fer dins de la majoria i no a través de la premsa. Barbero va recordar que “hem manifestat les nostres queixes internament moltes vegades, sempre que hem tingut ocasió, però tampoc és qüestió de no dir-ho”.

Respecte a les paraules del conseller Josep Roig en què acusava el Govern de “boicotejar” els projectes que es fan a la parròquia, la consellera creu que el cònsol major, Josep Miquel Vila, ho hauria de saber “perquè no crec que ho digui en públic sense abans haver-ho parlat amb ell; ara, si el cònsol compartís la seva opinió, suposo que hauria parlat directament amb l’executiu”. Un dels projectes que s’estan desenvolupant és la tirolina, una activitat que no veu malament si la inversió la fa Camprabasa. “Sembla una bona idea perquè podria dona un impuls al parc però aleshores que ho pagui Naturlandia, no el comú.”

tracking