x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Call desmenteix Roig i diu que hi ha una “entesa perfecta” amb el Govern

El cònsol menor va reconèixer que alguns projectes “no van amb la celeritat que voldríem” però que no es pot parlar de boicot
El cònsol menor lauredià, Julià Call, va contradir ahir, durant la inauguració de la Vila Medieval, la “sensació de boicot” que tenia Josep Roig per part del Govern cap a la parròquia. Segons va afirmar “l’entesa és perfecta”. “Ells fan la seva feina i analitzen els projectes, la seva viabilitat i després donen resposta. Sí que és cert que a vegades no responen amb la celeritat que voldríem, però no tenim cap embolic, almenys amb els cònsols”. Call va al·legar motius de seguretat en la retirada del projecte d’ampliació de l’horari del Tobotronc per part de Camprabasa, una decisió de
  • #8 Joan
    (29/09/18 16:20)

    Un conglomerat com Lauredia en Comu no podia funcionar de cap de les maneres. Ja es veia a venir. Es un desastre. Estem cansats ja els lauredians. De det es una molt mala còpia de Ciutadans Compromesos de la Massana, on alla es veu que hi ha unitat, un equip, una bona feina i sobretot un lideratge clar. I ara que farem? Tornar UL? Quin disgust

    Respondre
  • #7 karlitos
    (29/09/18 14:33)

    Marxeu tots plegats, Sant Julià es mereix uns politics millors i mes honrats......

    Respondre
  • #6 Ay caray
    (29/09/18 12:47)

    Vaja, ara diu el senyor conseller de SDP que el problema del Comú amb  DA es la "no" rotonda del Punt de Trobada. Aclarat Pepito, que ens tens una mica descolocats.

    Respondre
  • #5 curios
    (29/09/18 12:41)

  • #4 Mercè
    (29/09/18 08:48)

    Sr. Roig, els qui no hem superat la resolució del TC crec que som els lauredians que hem pagat l'informe Aparicio, que no va ser res més que un intent de venjança del Sr. Vila contra el govern Martí, i que va acabar sortint-li el tret per la culata a l'enrabiat cònsol major, ja que la parròquia va acabar cobrant menys per les transferències. Aquest cas segur que s'estudiarà a les escoles superiors d'administració pública.

    Respondre
  • #3 Juli
    (29/09/18 08:33)

    És trist, al 2018, llegir la frase del cònsol menor: "que ens ho diguin[les conselleres Barbero i Teruel] a nosaltres, no a la premsa.” El caciquisme i les maneres "vella escola" són molt presents a Sant Julià.

    Respondre
  • #2 Direcció del parc vs. Tribunal Superior
    (29/09/18 08:24)

    Govern no pot autoritzar cap modificació de les vagonetes del Tobotronc si abans no s'han implementat les exigències que consten a la sentència definitiva del primer accident al Tobotronc. La sentència del Tribunal Superior és prou clara quan reclama: "l'adopció d'altres mecanismes de seguretat com existeixen en altres atraccions, com seria un sistema de retenció més eficaç que un simple cinturó o el fet que els trineus gaudissin d'un petit carenat o d'un altre sistema de protecció dels peus".

    Respondre
  • #1 Començar la casa per la teulada
    (29/09/18 07:50)

    Quina alegria a l'hora de tirar els diners comunals: ja han comprat l'equipament per a il·luminar les baixades nocturnes amb el tobotronc i ara retiren el projecte. Pel que fa al ràfting, van adequar el riu, van llogar locals, van construir una caseta per a la venda d'entrades (reconvertida en venda d'entrades per al parc) i de facto ja han cancel·lat el projecte per inviable. A Sant Julià ,malauradament, sí que és necessari un 155.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts