Sant Julià de Lòria

Ni Teruel ni Barbero deixaran els càrrecs

La consellera de Turisme defensa la seva tasca “malgrat els pals a les rodes que ens posen”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Meritxell Teruel va parlar ahir en nom seu i de Paqui Barbero quan va afirmar que cap de les dues abandonaran de manera voluntària les seves funcions fins a final de legislatura, “malgrat les traves que ens posa la junta de Govern”. D’aquesta manera, la titular de Turisme donava resposta a les paraules del seu company a la majoria, Josep Roig, qui el dimecres proposava que si no volien seguir els preceptes que plantejava Laurèdia en Comú, podien deixar el càrrec. “Ho sento molt però no marxarem. El poble ens va votar i seguirem desenvolupant les nostres funcions fins a final de legislatura, malgrat els pals a les rodes que ens posen ells mateixos”. Teruel va recordar que els cinc consellers que formen la junta, “ens tomben coses que hem aprovat en les comissions però nosaltres farem tot el que puguem abans de marxar”. Roig també va afirmar que tant ella com Barbero havien votat aquesta junta de la qual ara demanen formar-ne part però la consellera ho negava amb rotunditat. “Mai se’ns ha donat l’oportunitat d’expressar-nos i des del principi ens van imposar el fet de no ser-hi presents”.

Respecte a les acusacions de boicot a les iniciatives lauredianes i a la manca d’inversió per part de Govern que va llançar el conseller de Cultura, Teruel va afirmar que l’executiu arriba on pot i que en cap cas sent que la parròquia estigui oblidada. “Boicot és una paraula molt gruixuda i per descomptat que no la comparteixo. Cada parròquia té les seves necessitats i les iniciatives que fa Govern o que ajuda a fer, potser no agraden a tothom però sempre està present”, defensava.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, també va respondre a Roig i es preguntava, “i la Vuelta on va arribar els dos dies? Potser també li hauríem de recordar que sempre que podem intentem fer coses a Sant Julià des de Govern” i va afegir que “puc entendre que puguin estar dolguts pel projecte del ràfting. A mi també em dol però està clar que hem de tocar de peus a terra, tant pel cost que pugui generar fer-lo com pel cabal d’aigua que tenim des de finals de juliol i, per la implicació que tenia això per FEDA. Eren moltes barreres i molts riscos perquè aquest projecte tingués èxit des d’un punt de vista nacional”. Camp va recordar que a ell el van acusar de ser “parroquialista” però va indicar que “els qui em coneixen saben que jo tinc una visió molt de país, que intento fer les coses en funció de l’interès que tenen per tothom, i posar-ho al millor lloc que es puguin fer”.

Ni Teruel ni Barbero deixaran els càrrecs

tracking