Laika denuncia la mort a trets de balins d'una gata al carrer

L’associació presentarà una denúncia a la policia quan finalitzi l’autòpsia

Laika denuncia la mort a trets de balins d'una gata al carrerLAIKA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Només tres setmanes després d’un primer intent, una persona, encara desconeguda, va matar a trets de balí un dels gats d’una colònia a Santa Coloma. Els fets van ocórrer la nit de dimecres al Camí Ral, a l’altura del carrer dels Bar­rers. La cuidadora de la colònia, que va arribar a la zona l’endemà, va ser qui va trobar l’animal ferit, encara amb vida, amb dos trets de balí, un al coll, visible entre el pelatge, i l’altre a la panxa. L’animal va morir finalment quan la cuidadora va tractar de portar-la al veterinari en braços.

Des de l’associació animalista Laika es va assegurar que la gata, de color gris “molt característica”. no molestava ningú, “ni tan sols miolava”. És per aquest motiu que creuen que l’acte s’ha fet “per venjança”, tot recordant que el 24 d’agost passat ja es va produir una situació similar quan un jove va disparar trets de balí a la colònia de gats des de la finestra d’un dels locals del carrer dels Barrers. Aquell cop, però, la cuidadora, que es va apropar a posar menjar als gats, va veure com un jove disparava balins en direcció als felins i va decidir avisar la policia, que es va personar moments després.

L’associació, que ja va denunciar l’anterior fet, esperarà a la finalització de l’autòpsia per a presentar la corresponent denúncia a la policia, que segueix amb les investigacions i encara no ha trobat el culpable. L’entitat, que creu que la persona que va disparar els balins “continuarà matant gats, perquè és el seu hobby”, recorda que la llei a Andorra contra aquest tipus de delictes és molt dura, amb la possibilitat d’esdevenir en penes de fins a dos anys de presó i una multa de fins a 9.000 euros.

tracking