Els esports d'estiu finalitzen amb 3.129 inscripcions

La trentena edició de la iniciativa escaldenca ha acollit 798 infants i joves

Els esports d'estiu finalitzen amb 3.129 inscripcionsComú E-E

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 30a edició dels esports d'estiu d'Escaldes-Engordany va finalitzar divendres passat amb un registre de 3.129 inscripcions, que representen un 14% més que l'any anterior, segons un comunicat del comú. En total, 798 infants i joves han participat en aquesta iniciativa escaldenca, el 68% dels quals eren de la mateixa parròquia, 18% procedien d'Andorra la Vella, un 5% d'Encamp, un 3% de la Massana i Ordino, un 2% de Sant Julià i un 1% de Canillo i La Seu d'Urgell. La setmana amb més afluència va ser la del 9 al 12 de juliol, amb 357 inscripcions, mentre que la primera de setembre ha estat la que menys afluència ha registrat, amb 264 inscripcions. En tital, la mitjana d'inscrits per setmana ha estat de 312 infants, un 13% més que l'edició del 2017. Pel que fa als monitors, 106 joves han estat els encarregar de vetllar pels grups de joves, dividits en diferents torns.

D'una altra banda, els campus d'estiu de gimnàstica rítmica, natació sincronitzada, tennis, futbol, tir amb arc i skate han comptat amb 238 participants, sent el de tennis el més sol·licitat amb 71 infants i joves.

Els actes de celebració del 30è aniversari dels Esports d’Estiu, que van iniciar-se el 28 de juny amb una trobada amb tots els monitors i impulsors del projecte i finalitzaran amb la presentació d’un documental que narra l’evolució d’aquest projecte, pioner al país, amb els seus protagonistes.

tracking