El comú destina 110.000 euros per reduir l'impacte de les tempestes torrencials

El nou inspector, Lluís Gonçalves, ha jurat el càrrec a la sessió de comú

L'inspector comunal, Lluís Gonçalves, al jurament del seu càrrecComú La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de comú de la Massana ha aprovat avui una partida de 110.000 euros per portar a terme obres per reduir l'impacte de les tempestes torrencials. Les tasques de millora es realitzaran en una desena de punts, que consistiran a reformar canalitzacions, construir nous embornals i col·locar noves reixes, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte en cas que es produís una nova tempesta torrencial. Aquesta partida es finançarà a través de l'excedent en la recaptació de l'ITP.

Un altre dels punts de la sessió ha estat el jurament del nou inspector comunal, LluísGonçalves. El cònsol major, David Baró, ha destacat la importància d'aquest càrrec per "garantir el correcte control i fiscalització de la tributació del comú".

En la sessió d'avui també s'ha declarat desert el concurs per a la segona fase de la remodelació del parc del Prat del Colat, ja que dues de les empreses presentades no complien requisits i la tercera proposava uns jocs que no s'adduïen amb el plantejament del comú. El comú ha anunciat en aquest sentit que en les pròximes setmanes es farà un nou concurs públic per aquesta segona fase, en la qual es plantegen diferents zones d'esbarjo i un gran espai verd i diàfan per portar a terme esdeveniments com la SerenallaMarket.

tracking