El comú espera tenir l'aparcament del Centre de Tecnificació enguany

Mortés recorda que la zona està afectada per una unitat d’acció urbanística amb la fi de construir una zona pública àmplia

El comú espera tenir l'aparcament del Centre de Tecnificació enguanyArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Ordino està a prop de fer desaparèixer el descampat que hi ha al costat del Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTO), un espai on molts joves aparquen i generen malestar entre els veïns, amb la construcció d’un aparcament públic. El cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, va recordar que aquella zona “està afectada per la unitat d’acció 21” i que “la urbanització ja està aprovada”. En aquest sentit, va explicar que la corporació que encapçala ja ha iniciat els treballs en els terrenys de cessió que van passar al comú en el seu moment per fer realitat la infraestructura. “Aquest és un dels projectes que tenim avançats”, va assegurar, i va posar l’accent en el fet que el comú té la voluntat de poder “començar les obres aquest any”.

Mortés va assenyalar que al costat del CTO “hi ha terrenys de l’escola de secundària d’Andorra i el mateix Centre de Tecnificació, que és propietat de Govern”. Per tant, va continuar, “a partir d’aquí la idea és poder treballar conjuntament amb Govern per poder fer una zona pública”, ja que, va argumentar, “s’afegiran els terrenys de cessió comunals amb els de Govern i així tindrem un espai ampli per poder fer un aparcament públic”. D’altra banda, el cònsol major d’Ordino va valorar positivament el seu mandat “perquè estem en un bon compliment de programa a les alçades en què estem i penso que ho acabarem complint en la seva totalitat”.

tornar a presentar-se

En aquest sentit, Josep Àngel Mortés va avançar que té “ganes de continuar” com a cònsol major el pròxim mandat. “Si digués que no tinc ganes de presentar-me mentiria, m’agrada la política”, va reconèixer, i va argumentar que “un sol mandat és curt per poder veure els resultats de tota la tasca dels primers quatre anys”. “És una feina molt important i els resultats els veus en els quatre anys següents”, va afegir.

Tot i això, Mortés va recordar que “finalment seran el conjunt dels afiliats i la gent del grup” qui decidirà si torna a presentar-se per al càrrec que actualment ocupa a la corporació d’Ordino.

tracking