Els busos grans podrien passar per Meritxell en hores punta

Conxita Marsol reclama amb “urgència” el nou pla de mobilitat de Govern

Els busos grans podrien passar per Meritxell en hores puntaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’embelliment de l’avinguda Meritxell comportarà canvis en la circulació dels autobusos. La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, que ja va apuntar fa uns dies la possibilitat que per un dels carrers més concorreguts hi circulin busos més petits, explica que el comú també està estudiant que els vehicles amb més capacitat hi transportin viatgers en hores punta.

La mandatària afirma que la voluntat és que “en les zones més antigues i estretes” de la parròquia, com són els casos de l’avinguda Meritxell o el carrer Príncep Benlloch, hi circulin “busos més petits”, amb l’excepció dels busos escolars i dels trajectes en moments del dia en què hi hagi més demanda. La cònsol major de la capital comenta que “en horaris determinats” es pugui permetre passar els autobusos més grans i que “durant la resta del dia tinguem un sistema més àgil i més fàcil”.

Una possible franja horària podria ser al matí, quan hi ha un alt volum de passatgers que es desplacen cap als seus llocs de treball. “Estem treballant en aquesta línia”, remarca la representant demòcrata, que assegura que ja n’ha parlat amb les empreses i també amb el Govern, que ha de publicar el nou Pla de Mobilitat. Per ara, els busos segueixen passant pel carrer Prat de la Creu, en espera de l’estudi. Pel que fa a aquest aspecte, Marsol considera que aquest nou disseny de les línies de bus és “urgent” per a la parròquia i que “fa temps que s’espera per part del Govern”. A més, afirma que aquest nou estudi “és molt important” per a Andorra la Vella “perquè nosaltres ens acabem de definir”.

tracking