x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Una quarantena de padrins participa en el campionat de petanca i mostra de pastissos

La iniciativa es fa cada estiu i busca, segons la consellera d'Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del comú, Vanessa Fenés, que "competeixin entre ells i que passin una bona estona"
Un moment del concurs de petanca

Un moment del concurs de petanca

Un moment del concurs de petanca

ANA
Actualitzada 23/08/2018 a les 17:40
Una quarantena de padrins han participat avui en la quinzena edició del campionat de petanca i mostra de pastissos que ha tingut lloc a la casa pairal d'Ordino. Una iniciativa que es fa cada estiu i que busca, segons la consellera d'Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del comú, Vanessa Fenés, que "competeixin entre ells i que passin una bona estona". Es  tracta de l'edició on s'ha registrat major participació, sobretot pel que fa al concurs de petanca.
Els padrins han competit per guanyar un dels tres guardons que es lliuraven tant en el concurs de petanca com en la mostra de pastissos. Els responsables de la casa pairal i Fenés han estat els encarregats de tastar-ho i decidir quins s'enduien els premis. El lliurament dels guardons, copes en el cas de la petanca i uns trofeus en forma de barret de cuiner en el concurs gastronòmic, ha tingut lloc moments abans del dinar. Fenés ha destacat que es tracta d'un col·lectiu molt actiu i ha recordat, també, les propostes intergeneracionals que es fan coincidint amb les vacances escolars i en les quals prenen part grans i petits.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts