Marsol posa data a la fi de les inundacions a Santa Coloma

La cònsol afirma que els problemes seran història quan concloguin les futures obres

Marsol posa data a la fi de les inundacions a Santa ColomaCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va afirmar ahir que l’esforç fet amb les separatives d’aigües a Santa Coloma ha donat molt bon resultat. “Malgrat que és la que es veu menys, és la més important de les feines dutes a terme, i amb les futures obres, donarem el problema de la inundabilitat per resolt”, va sentenciar. Marsol també va fer un resum de tots els treballs fets en aquest sentit i va destacar que “per fi estan canviant moltes coses a Santa Coloma, que al cap i a la fi és el pulmó de la capital”. En aquest mateix sentit, la cònsol major va destacar que “la gent comença a estar contenta perquè veuen que s’han fet millores i se’n faran més”. Marsol espera poder inaugurar per la festa major de l’any vinent més trams i va dir que la sala de museus estarà acabada entre novembre i desembre i el maping al setembre, com a exemple de més inauguracions.

En la mateixa direcció va explicar que durant el temps que resta de mandat, el consistori treballarà en els carrers paral·lels al car­rer Riberaygua, al de Ciutat de Valls o al Mestre Xavier Plana. “En el temps que ens manca de mandat farem el màxim possible”, va prometre. En el marc del tradicional ball del contrapàs de la festa major de Santa Coloma, la cònsol de la capital també va assegurar que ja s’han reunit amb el Govern i les dues empreses de transport públic. “Estem esperant que el Govern tregui el concurs de les noves línies i de moment deixarem el servei tal com està, per Prat de la Creu”, va dir.

La cònsol, però, va deixar clar que la intenció del consistori és que els autobusos facin la seva ruta per l’avinguda Meritxell. “Hi han de passar d’una manera o altra, no sabem si en les dues direccions, només en una o amb autobusos més petits”, va explicar, esmentant que aquesta última opció és la que han proposat dels del comú. Tanmateix, segons Marsol, l’entesa és bona i les reunions han estat marcades per la voluntat d’escoltar.

Marsol posa data a la fi de les inundacions a Santa Coloma

tracking