x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El pacte L'A-PS no inquieta la majoria de DA a Andorra la Vella

La cònsol major recorda que abans de les eleccions encara queda feina per fer i que al partit li toca governar “el comú i el país”
El pacte que han impulsat el PS i L’A per concórrer de manera unitària a les llistes territorials de les pròximes eleccions generals no inquieta la majoria de DA a la par­ròquia, com va afirmar la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ahir. “La veritat és que no em preocupa excessivament i crec que nosaltres ens hem de centrar en la nostra feina, sigui al comú o a Govern, i tancar els projectes que encara tenim oberts al Consell General.” Per això, Marsol destaca que “és normal” que les dues formacions vulguin que se celebrin les eleccions com més
  • #4 Double Croche
    (09/08/18 07:55)

    Hi han taques que costen de treure ! Però poc a poc, espero que la gent sensata es donarà compte del desastre provocat per DA ! Costarà molt restablir la “normalitat” a Andorra ! Necessitem uns caps amb idees clares i objectius ! Necessitem patriotisme, visió clara i més respecte als ciutadans ! 

    Respondre
  • #3 Frau de llei?
    (07/08/18 12:23)

    DA va acusant de frau de llei el pacte rn algunes llistes parroquials entre liberals i PS. Jo en diria la cosa més sensata aue li ha passat al pais en molts anys, si no volem que DA es carregui el poc que queda de pais!

    Respondre
  • #2 Ex-DA
    (07/08/18 08:31)

    Sra. MARSOL, no oblidi mai que van votar per vosté molts electors no DA i molts electors ex DA. Van votar a la persona abans que el partit. Per una altra banda les llistes de l'oposició feien riure. Faci la seva feine com ara i té la reelecció assegurada. Pero no vagi acompanyada d'alguns dels seus consellers. 

    Respondre
  • #1 Votant
    (07/08/18 08:08)

    La Sra.Marsol considera un frau de llei l'aliança PS/LA, jo personalment i molts votants considerem una incosciència total després de tot el que a pasat,votar DA,el pais se'n va en orris,no podem viure de festes itiberis.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts