Els excrements de Prada Motxilla són de ratpenat

L’empresa especialitzada remarca que no hi ha cap plaga de rates a la capital

Els excrements de Prada Motxilla són de ratpenatJ. L. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els excrements apareguts a la vorera del carrer Prada Motxilla són de ratpenat. L’empresa especialitzada subcontractada pel comú d’Andorra la Vella i que s’encarrega de fer les inspeccions ho va certificar després de fer una segona inspecció a l’espai que comprèn l’edifici número 42 d’aquest vial dimarts passat. Segons el tècnic de control de plagues de la companyia, Carles Amorós, el problema es troba a la balconada perquè els ratpenats s’amaguen al sostre. “Mirant bé la zona vam veure que el problema no eren les rates”, va explicar. En aquest sentit, va remarcar que “no hi ha cap perill per al col·legi ni per a la ciutadania”, i va afegir que “no hi ha cap plaga de rates a Andorra”. Amb tot, Amorós va apuntar que els ratpenats “seguiran dipositant els seus excrements si no se soluciona el problema al voladís de la balconada”.

Amorós, que es dedica a aquesta professió des de fa més de 30 anys, va especificar que fan “controls mensuals a tota la parròquia” per prevenir les plagues. Si bé “hi pot haver algun problema puntual”, va insistir que la situació de la capital és similar a la d’altres poblacions.

L’especialista en plagues de rosegadors però també d’altres animals com coloms o gats va sub­ratllar que sobretot a l’estiu és important no deixar restes de brossa durant el dia a la via pública, ja “que atrauen les rates”.

La companyia va fer una primera intervenció a Prada Motxilla el 17 de juliol amb la disposició de raticides que, segons Amorós, van restar “intactes”. Dimecres en van posar més tot i que descarten que hi hagi proliferació de rosegadors.

tracking