Mandicó veu el trencament de Grandvalira com “un pas enrere”

El cònsol no entendria que Saetde fes un forfet conjunt amb Arcalís “quan s’està acabant amb el més important”

Mandicó veu el trencament de Grandvalira com “un pas enrere”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, considera que trencar Grandvalira “és fer un pas enrere” i promet que seguirà lluitant “fins al final” per mantenir el forfet conjunt. “Mantenim totes les ganes i tota la il·lusió del món perquè tot continuï més o menys igual, però com sempre hem dit no depèn només de nosaltres”. En aquest sentit, el cònsol canillenc no entendria que es fes un forfet conjunt entre Saetde i Arcalís “quan s’està trencant el més important. Crec que això és fer unes quantes passes enrere i ens estem equivocant”. Mandicó, però, manté una lleugera fe que no es certifiqui la ruptura de la marca. “Esperances les tinc totes i les tindré fins al darrer moment. Nosaltres farem el possible perquè així sigui i lluitarem per aconseguir-ho”, però ràpidament hi afegeix que si finalment es concreta, “aleshores cadascú haurà d’assumir la seva part de responsabilitat en aquest afer”.

Etiquetes:

Els treballs de la plataforma de Soldeu “segueixen els terminis establerts” i el cònsol creu que finalitzaran a principi de temporada. “Hem dit moltes vegades que anem amb el temps molt just, però confiem que hi arribarem. Hem començat a instal·lar les bigues i treballant a bon ritme esperem que estigui tot llest aleshores”. El cònsol preveu que l’aparcament també estigui acabat al desembre “perquè si no, no tenim forma d’unir, però si queda alguna cosa penjada de l’interior ja l’arreglarem més tard. El que és clar és que plataforma i l’estructura del pàrquing han d’estar acabades sí o sí”.

El pagament de les transferències també és un tema que preocupa el cònsol, ja que, segons els va transmetre el cap de Govern, Toni Martí, després de la darrera reunió de cònsols, l’abonament d’aquests gairebé nou milions d’euros es faria a través d’un crèdit extraordinari que s’hauria d’aprovar al Consell General abans de l’estiu, però segons el síndic, a hores d’ara l’executiu no ho ha inclòs en l’ordre del dia de l’última sessió del mes de juliol. Malgrat això, Mandicó està segur que el Govern pagarà aviat. “És clar que són uns diners que es deuen i ens els pagaran, segur, però crec que s’hauria de fer com més aviat millor.”

Missa amb els infants d’Aina

Bona part de la corporació va assistir a la missa tradicional que es fa per la festa major i que amenitzen els infants d’AINA. Per Mandicó, “està molt bé i fa festa major, potser si no cantessin ells i fos més tradicional seríem quatre”, reia el cònsol.

tracking