x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Les obres de Meritxell acabaran el dia previst i s'inaugurarà el 3 d'agost

Marsol afirma que alguns dels trams finalitzaran abans d’hora i que els 15 dies que queden serviran per polir els últims detalls
La cònsol major, Conxita Marsol, va assegurar ahir que els treballs de l’avinguda Meritxell finalitzaran tal com estava previst, el 3 d’agost, dia que “es podrà fer la inauguració planejada”. Segons Marsol, “malgrat que no podem dir que les obres estan acabades, i per tant no ens podem relaxar, sí que és evident que falta poc i ara difícilment pot passar res greu que ens impedeixi inaugurar el dia previst”. La cònsol va indicar que alguns trams ja estan acabats i que altres, com ara la zona del carrer de la Unió o la part alta, des de la rotonda
  • #10 XAVIER C.
    (18/07/18 11:24)

    Tant de bo m'equivoqui: amb el material i el color escollits, amb el temps, s'hi enganxarà la brutícia i els xiclets i donarà un aspecte fastigós i brut. El mateix va passar a Sitges (ho dic perquè hi vaig viure i ho conec bé) on es va substituir la pedra i el ciment tradicional dels carrers del centre per unes rajoles.I ara és un merder

    Respondre
  • #9 Jordi Brau
    (17/07/18 14:45)

    Lletja, incòmoda, tot formigó, ni un espai verd ni un arbre per fer ombra. I sobretot, planyo als veïns que han hagut de suportar els aires de grandesa de la nostra malgastadora Cònsol... Ara ja només toca esperar 10 anys per tornar a donar de menjar als amics constructors, fem aposta?

    Respondre
  • #8 algu
    (17/07/18 13:38)

    Perquè al centre de la foto sempre surten les persones que menys treballen?

    Respondre
  • #7 Res de nou
    (17/07/18 09:45)

    Com es nota que vénen les eleccions, cada dia el mateix, la classe política fent-se fotos per rentar la seva imatge.

    Respondre
  • #6 jordi
    (17/07/18 09:40)

    "que cansinos que sou amb les crítiques!!!"

    M'agrada molt la nova imatge que llueix el centre de la Capital, i com quedarà també la part d'Escaldes Engordany. Fora quitrá i benvinguda una llarga zona peatonal com deu mana!!
    Obriu els ulls d'una vegada, si sortiu una mica de la vostra zona de confort veureu que la majoria de centres de grans capitals Europees són així, un fet més que atrau any rere any milions de turistes!

    Respondre
  • #5 Un altra inaguraciò
    (17/07/18 08:53)

    Qualsevol ocasió és bona per fer-se una foto, sobretot quan la credibilitat política està sota mínims. És més urgent renovar la política que els carrers,perque la nostra democràcia està en crisi.

    Respondre
  • #4 coquelicot
    (17/07/18 08:43)

    Diners i soroll per poc va dir..
    Ja començem! Tenim una colla de negatius que no hi ha manera. M'agradaria que estiguesin ells a l'obra de l'avinguda Meritxell treballant en lloc de treure defectes/tonteries. A mi m'agrada molt i valoro moltissim la feina d'aquests obrers que s'estan deixant la pell treballant en unes condicions ben dificils.

    Respondre
  • #3 Jo sóc tonto
    (17/07/18 08:19)

    En aquesta obra porpagandística només hi han 3 persones contentes: 1- La Cónsol amb el seu egocentrisme radical. 2- Els constructors, ja que una obra innecessària per la ciutadania, atès no incrementarà les vendes, temps al temps, ells facturaran la seva minuta, al final els 4 de sempre s'ho porten. 3- Els bancs, atès que elComú ha fet aquestes obres incrementant l'endeutament i per tant els "taurons" financers ja es froten les mans per el rendiment dels interessos. En fin, no poden treure d'on no raja, així son els polítics !!!

    Respondre
  • #2 john
    (17/07/18 08:09)

    L'únic esforç ha sigut contractar més empreses de fora, perquè el nombre d'aturats de la construcció en el pais continua sent el mateix, els comuns liderats per DA, es l'única preocupació que tenen, que quedi maco i en el plaç mes curt, es amb el que guanyen vots, en el benefici del país no pensen, no els hi dona el lloc de treball amb ells.

    Respondre
  • #1 Diners i soroll per poc
    (17/07/18 07:51)

    No ha canviat gran cosa, ara més aviat es veu brut, la pedra groga que hi han posat sembla que s'hi hagi orinat a sobre.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts