x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Farré, “preocupat” per la inversió privada a la tirolina de Naturlandia

La consellera de Turisme laurediana afirma que “preferiria” les inversions al poble
El conseller de la minoria Joan Albert Farré es va mostrar “preocupat” pel fet que la nova atracció que vol instal·lar el cònsol major, Josep Miquel Vila, a Naturlandia, una tirolina d’1,4 quilòmetres de llarg, es financi amb fons privats perquè “desconeixem quines contraprestacions podria generar”. El polític d’Unió Laurediana (UL) va reconèixer que no ha estudiat el projecte amb profunditat perquè “ni el comú ens ha informat de res ni soc accionista de Camprabassa, on estarien obligats a donar-me la informació que necessito, però si això és així, em preocupa més que la pròpia tirolina”. Per Farré, el fet
  • #4 Perdoni Sr. Farré
    (06/07/18 18:08)

    El Sr. Farré, com a president de la Mútua no solament te dret d'anar a les reunions de Camprabassa, en te la obligació, i a més ha d'estudiar la proposta amb profunditat, contràriament al que diu, doncs te l'obligació de protegir els interessos dels accionistes de la Mútua. Gràcies a la seva proposta, la Mútua va adquirir 300.000 euros en accions si no em falla la memòria.

    Respondre
  • #3 Majoria comunal dolenta, Oposició pitjor
    (05/07/18 17:26)

    Sr Farré/President de la Mutua: Els accionistes de Mutua, gràcies a vosté i a la seva excel.lent gestió i visió, en tenim un paquet d'accions de camprabassa ("los que más")... posis al dia d'una vegada, que és la seva feina!

    Respondre
  • #2 soc tonto
    (05/07/18 10:23)

    Abans era tonto, ara dec superar el llindar molt més. No entenc el que he llegit “ni el comú ens ha informat de res ni soc accionista de Naturlandia”, i jo que crec que teniu accions de Naturlandia. Pero pot ser que jo no ho entengui bé les coses i m'han de repetir-les 172 vegades.
    I ara diu que no ha estudiat el projecte, i... Va estudiar el projecte inicial de Naturlandia? Va estudiar la viabilitat, als seus inicis?. Semblaria ser que ara voleu estudiar i quan era el moment d'estudiar no ho vareu fer. Que es va fer aleshores, es tenia projecte,viabilitat, recursos o va ser un tirem cap allà i ja veurem, es va improvisar, es va fer amb el cap....

    Respondre
  • #1 Lauredià
    (05/07/18 08:40)

    Senyor Farré despres de reventar Unio Laurediana per el seu simpatic carisma amb el poble de Sant Julià tota la vida no pot anar dient que no es accionista de Naturlandia quan vostè sap que ha format part de la cupula i sap com van les decisions alla adalt. Entenc la seva preocupacio perque ni jo mateix em fio del senyor Vila i crec que ningu del poble de Sant Julià, pero almenos sigui honest.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts