x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

La tradicional Plega de Roses, avui al migdia

Actualitzada 01/07/2018 a les 07:14
La festivitat del Roser celebra avui un dels actes més tradicionals, com és la plega de roses, que es farà 13.30. Abans es farà la missa solemne a l’església de la parròquia, i després activitats per a tots els públics com el Move4Body by Líquid Dansa, o la festa Holly i la Fashion Week de mascotes, a partir de les 16 hores.
Etiquetes
  • #1 Raül Calvo
    (02/07/18 08:33)

    No oblideu a l'agenda el tradicional aplec de borratxos pels indrets del poble. Les diferents colles de joves simpàtics amenitzen i distreuen l'avorrit descans dels veïns amb els seus sorollosos “botellons” de nit i matinada. Expresions típiques de cultura local que aporten riquesa i valors a la nostra sempre massa conservadora col•lectivitat. 
    Especial menció a la trobada de vàndals a l'aparcament de l'EASO que amb els seus càntics i expresions d'art modern, barreja de pudents vòmits i deixalles, aporten un llegat de valor inestimable a les nostres tradicions més arrelades. Cal agrair a les autoritats locals i policials que amb la seva labor preserven el benestar de tots. 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts