x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Marsol anuncia un salt urbanístic a la capital durant els propers anys

La cònsol major destaca que el comú té sobre la taula “tres o quatre projectes” residencials distribuïts per tota la parròquia
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va valorar ahir positivament, durant la festa del poble, que els terrenys de la Borda Nova, on inicialment s’havia de construir un parc aquàtic, s’acabin destinant a l’edificació d’un complex residencial de pisos de luxe. Marsol va posar l’accent que aquest canvi “provocarà un creixement d’Andorra la Vella” i alhora una aposta “pels residents de qualitat”. “Fa molts anys que estem estancats i això ens ajudarà”, va reconèixer.
En aquest sentit, la cònsol va anunciar que la corporació té a hores d’ara “tres o quatre projectes” residencials més sobre la taula que suposaran
  • #12 Andrea Fabrar
    (25/06/18 17:17)

    quina expressió mes desafortunada... "residents de qualitat". Això vol dir que totes aquelles persones que no poden pagar el luxe projectat, no son de "qualitat"? I per quan uns politics de "qualitat"???

    Respondre
  • #11 MARKLIN2
    (25/06/18 14:49)

    ELS VEINS DE MITJAVILA DEMANEM QUE ES REPINTI EL PAS DE VIANS DEL PONT DE PARIS - ES PER SEGURETAT- EL GLAMOUR NO ENS CAL DE MOMENT.

    Respondre
  • #10 Andorra is Gotham
    (25/06/18 14:29)

    Tenim garantida la contaminació, la brutícia, el soroll i les malalties mentals i físiques pròpies del nostre "modus vivendi" .... tot en nom del progressisme.

    Respondre
  • #9 Jordi Brau
    (25/06/18 13:36)

    Quina pena que un polític fomenti la massificació i la explotació urbanística només per quadrar els seus números. La veritat és que a la capital s'hi viu cada cop pitjor, ciment per tot arreu, mala gestió de la mobilitat, sorolls a dojo, contaminació lumínica exagerada, degradació de l'entorn.... estem perdent la nostra raó de ser i la qualitat de vida... hem de fer fora aquesta gent!!

    Respondre
  • #8 Manual Digest
    (25/06/18 13:00)

    Tots els polítics tenen el mateix perfil, creixement infinit i exponencial del capital unit a retallades socials, reformes laborals infames, una altra onada de privatitzacions, espoli del que era públic etc. La "justícia i els drets" es converteixen en actes de "caritat i solidaritat".

    Respondre
  • #7 Low cost
    (25/06/18 12:26)

    Quin perfil econòmic, físic o estètic i cultural han de tenir els clients de "qualitat" .... Sr. Marsol? Les seves perles si que són de qualitat .... qualitat low cost .....

    Respondre
  • #6 Jordi
    (25/06/18 11:00)

    Marsol dimiteix! I si us plau no et tornis a presentar! Que aquest article sona a propaganda elecotralista! Que et votin els teu sresidents de "qualitat"

    Respondre
  • #5 Gepetto
    (25/06/18 10:51)

    Residents de qualitat? Ahhh els andorrans residents som low cost? Molt em temo que lo que realment ve es un seguit de pelotazos...

    Respondre
  • #4 ciutadana
    (25/06/18 09:16)

    Què significa "residents de qualitat"?
    Vostè se'n considera una? I la gent que l'ha votada?

    Respondre
  • #3 Miquel
    (25/06/18 09:09)

    Polítics penjant-se medalles per iniciatives privades... 

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts