x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La Nit del Foc i la Festa del Poble donen la benvinguda a l'estiu

Els fallaires d'Stonehaven, Escòcia, i els de la capital celebraran una tarda de germanor divendres per donar el tret de sortida a la festa del foc
La cremada de falles de Sant Joan a la capital.

Els fallaires editen 10.000 llibrets sobre la cremada

La cremada de falles de Sant Joan a la capital.

Actualitzada 21/06/2018 a les 13:52
Aquest cap de setmana hi ha diversos actes populars a Santa Coloma i Andorra la Vella per celebrar la revetlla de Sant Joan i la Festa del Poble. La nit del foc serà enguany especial perquè l’Associació de Fallaires rebrà la visita de fallaires de Stonehaven (Escòcia), que també fan rodar falles per Cap d’Any, així mateix, un grup de fallaires de la capital es desplaçaran a Escòcia per Cap d’Any i fer el retorn d’aquest intercanvi. El divendres a la tarda els fallaires escocesos seran rebuts per les autoritats a Casa Comuna, aquest acte donarà el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan, que se celebrarà la nit del dissabte amb la recollida de la Flama del Canigó a la Casa de la Vall, a càrrec dels representants de les fogueres d’Andorra. La cònsol major, Conxita Marsol, serà una de les autoritats que farà rodar una falla a la plaça del Consell
General. A les 22.30 h, es farà la cremada de la falla tradicional al barri del Puial, que donarà inici del recorregut de les falles per l’antic carrer Major, la plaça Príncep Benlloch, el Cap del Carrer i la plaça Guillemó, on a les 24 h s’encendrà la foguera. A continuació, l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella interpretarà el Ball de bruixes i el final de festa anirà a càrrec dels Catfolkin. Santa Coloma viurà també la seva Nit del Foc. A partir de les 23 h, es farà l’encesa de la foguera a la plaça Major, on hi haurà música de revetlla i on es repartirà coca i moscatell.

Diumenge, la Festa del Poble començarà a les 11 h amb la missa solemne i l’acompanyament musical dels Petits Cantors d’Andorra a l’església de Sant Esteve. A partir de les 12.30 h se servirà l’aperitiu rumbero popular a la plaça del Poble, on, a partir de les 13 h començarà el concert d’homenatge a Peret dels Sabor de Gràcia. A les 17.30 h s’ha programat l’espectacle d'animació per als infants ‘Un tren de cançons’, a càrrec de Jordi Tonietti i a les 22 hores, el gran castell de focs d’artifici posarà el punt final a la Festa del Poble.
En paral·lel a les activitats de Sant Joan, durant tot el cap de setmana també se celebrarà la segona edició de l’Andosinoi, el festival de recreació històrica, al jaciment de la Margineda, que oferirà tallers, visites guiades, espectacles, combats, demostracions des de la prehistòria fins l’edat mitjana.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts