x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Mercats, espectacles i activitats esportives a la Festa del Poble

L'esdeveniment que donarà el tret de sortida a aquesta festivitat serà el mercat tradicional, a la plaça dels Arínsols
Actualitzada 19/06/2018 a les 13:36
La Festa del Poble d'Encamp arriba aquest divendres farcida d'activitats lúdiques, culturals i esportives per a tots els públics. El primer esdeveniment que donarà el tret de sortida a aquesta festivitat serà el mercat tradicional, que es trobarà a la plaça dels Arínsols de 16 a 21 hores. A la tarda tindrà lloc la primera activitat esportiva amb una masterclass de cycling i a la nit tindrà lloc el sopar de gala al carrer Major. El primer dia de festa acabarà amb l'actuació del grup de versions 'La banda del coche rojo' i, posteriorment, amb la Fluor Led Party al Prat Gran, a partir de la una de la matinada. 
La festivitat continuarà tot el cap de setmana amb activitats per a petits i grans, com ara els inflables del Jungle park, un campionat de petanca, una festa de l'escuma, un espectacle de màgia, l'actuació dels fallaires, una ballada de l'Esbart Sant Romà d'Encamp i una bicicletada popular.

La Festa del Poble posarà punt final diumenge a la tarda amb el tradicional Crash Car a Grau Roig, mentre que a Encamp els menuts gaudiran dels inflables i d'un espectacle infantil, que donaran pas a una cantada d'havaneres, a un partit de futbol entre solters i casats i a la Nit de les bruixes, on aquells que ho desitgin tindran la possibilitat de fer-se endevinar el futur.
D'altra banda, durant el cap de setmana a la parròquia de Canillo tindrà lloc la pujada de la Flama del Canigó i es celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan amb l'encesa de la foguera al pàrquing comunal “Dels Refugis”. També hi haurà coca de Sant Joan i moscatell per a tots els assistents.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts