Diversos grups musicals del país actuaran a les tardes d'estiu

Els Castellers d’Andorra, els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Barcelona faran una actuació conjunta el 14 de juliol

Presentació de les activitats culturals de l'estiu de La MassanaComú La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana ha presentat aquest matí les accions culturals programades per aquest estiu. "Es tracta d’una oferta de qualitat, amb espectacles molt creatius i per a tots els públics", assegura la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo que continua apostant perquè els vespres massanencs siguin una plataforma per als artistes del país. Per això, el comú ha decidit dedicar quatre sessions dels Capvespres d’estiu dedicades als músics del paísLizard, The swing girls, Melicotó i i Jordi Botey.Tant Marta Verdes, de Lizard, com Jordi Botey, s’han mostrat il·lusionats per poder actuar a la parròquia i agreixen l’aposta del comú d’incloure músics del país a la programació.

Una altra de les incorporacions a l’oferta d’enguany és la Tarda de Castells, amb els Castellers d’Andorra, els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Barcelona el dissabte 14 de juliol. "L’al·licient serà l’expectativa d’aixecar per primer cop a Andorra un castell de nou, per part dels Minyons de Terrassa", ha assegurat el president dels Castellers d’Andorra, Juli Peña.

Una altra de les novetats per aquests estiu és la incorporació de la Nit de Somnis, que enguany comptarà amb la representació 'Hats', de la companyia Jam. "Serà un espectacle impactant i molt poètic sobre la recerca dels somnis”, ha explicat la directora de Cultura, Montse Checa. Per la seva banda, la Nit sense Paraules, un dels plats forts de l’estiu massanenc, comptarà amb un gran espectacle, 'Nàufrags', amb la companyia La Industrial Teatrera. Jael Pozo també ha remarcat l’ampliació de l’oferta pel públic familiar amb actuacions detitelles, dansa, jocs i reciclatge i animació teatral.L’estiu massanenc es completarà amb el Cicle d’Orgue Ibèric i gastronomia, que oferirà concerts, classes magistrals i sortides culturals i també la Serenalla Market. Pel que fa a la revetlla de Sant Joan, es torna a repetir el format de l’any passat, separant la zona de petards de l’actuació musical. D’aquesta manera, a les 22 h s’encendrà la foguera, amb la flama del Canigó a l’aparcament de l’escola andorrana, mentre que el concert de The Xavi’s Band donarà el tret de sortida a la plaça de les Fontetes. També aquest cap de setmana se celebrarà la festa major de Sispony.

tracking