Èxit de participació en la 5a edició del Jambo Street Music

L’organització considera que les novetats han estat ben acollides pel públic

Èxit de participació en la 5a edició del Jambo Street MusicComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició del Jambo Street Music ha estat un èxit. Segons els organitzadors, tot i que és difícil calcular les xifres d’assistència perquè els concerts són gratuïts i de lliure accés, enguany consideren que hi ha hagut rècord de participació i d’afluència de públic. Un dels organitzadors del festival, Toni Colom, va explicar en declaracions al Diari que les novetats d’enguany, que consistien en l’actuació de tots els esbarts, l’autocinema que es va celebrar divendres i el cicle de conferències, “han estat molt ben acollides pel públic”, i va afegir que “aquesta edició ha sigut la millor des del punt de vista d’assistents i de concerts”.

Etiquetes:

El festival, que va començar dijous amb l’autocinema a l’aparcament de Prada Casadet, va cloure ahir amb una actuació infantil a la plaça Guillemó. Al llarg d’aquests quatre dies s’han vist actuacions de tot tipus, “en total hi ha hagut una quarantena de grups, perquè també hi havia els esbarts i les corals”. Segons Colom, un dels aspectes més rellevants d’aquesta edició és que entre el 80 i el 90% de les actuacions eren de bandes andorranes, “per a nosaltres és molt important que es pugui descobrir el talent musical del país”.

L’organitzador va expressar que “la gent ens ha fet arribar que estava molt contenta i per a nosaltres és una satisfacció”, i va remarcar que aquesta edició “ens ajuda a consolidar-nos i a guanyar més força per continuar l’any que”. Colom va recordar que es farà un balanç en profunditat d’aquí a 15 dies i va concloure que la sisena edició del festival és “gairebé una realitat”.

La valoració del comú

D’altra banda, la consellera de Promoció Econòmica del comú, Mònica Codina, va declarar que el Jambo Street Music “està ben consolidat” i que una de les claus de l’èxit és que “el format amb els escenaris al carrer agrada molt al públic”. Preguntada per si hi haurà una sisena edició, Codina va assegurar que “de ben segur, això ni ens ho plantegem”, i va afegir que “el festival és un èxit per a la parròquia, ja que la gent n’està molt contenta”.

tracking