Dos circuits de BTT i una nova zona de pràctiques, novetats del Bike Park

Marticella ha destacat que la voluntat és fomentar la passió per la BTT en potencials riders a través de la Bike School

Dos circuits de BTT i una nova zona de pràctiques al Bike ParkVALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vallnord-Pal Arinsal ha presentat avui a l'Illa Carlemany les novetats del Bike Park de la Massana per a aquesta temporada d'estiu. Des d'avui, la infraestructura comptarà amb una nova zona de pràctiques per a debutants. A més, les instal·lacions s'han ampliat amb dos circuits de BTT aptes per a totes les edats, un per a la modalitat cross-country i l'altre per al descens.

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, ha assegurat que l'objectiu és "el foment de la passió per la BTT en potencials riders andorrans a través de la Bike School per posicionar-los en l'òrbita internacional com ara hi són Amaury Pierron o Myriam Nicole, que avui dia són imparables".

La Bike School disposa de diferents branques adequades a l'aprenentatge en família i també als qui tenen la competició com a objectiu. D'altra banda, existeixen classes particulars o col·lectives per als aficionats.

Finalment, s'han presentat diverses proves creades per a petits bikers. La primera tindrà lloc demà a la tarda en el marc de la Maxiavalanche Europe Cup, la Maxi Kid; i el 7 de juliol tornarà la Kids Riders Bike Challenge per a nens entre 2 i 5 anys; i el 28 de juliol s'estrenarà a Vallnord la Mini DH Cup, una de les aturades de la Copa Catalana que, per primera vegada, es trasllada al Principat.

tracking