Marsol anuncia que es reformarà el paviment del carrer del Puial

La cònsol major ha anunciat la millora durant la tradicional benedicció dels pans, que ha donat el tret de sortida a la festa major del barri

Marsol anuncia que es reformarà el paviment del carrer del PuialCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha anunciat que, després de l'estiu, es reformarà el paviment del carrer del Puial. Com que actualment és empedrat, "és bastant inestable i incòmode per la gent gran". És per això que s'ha compromès a substituir-lo per un terra més llis i que no rellisqui. Ho ha dit durant la tradicional benedicció dels pans de la 59a festa major del barri del Puial, on ha assistit un públic força nombrós malgrat el mal temps. La missa i el repartiment de pans davant l'oratori de Sant Antoni ha donat el tret de sortida a una festa que s'allargarà fins al 17 de juny i que comptarà amb un ball de festa major amb el duet Atlantic's, el taller de falles i un segon ball a la nit amb el tercet Sarau i Versió Original. La festa major del barri del Puial finalitzarà amb un espectacle infantil i una xocolatada amb coca.

El barri, que fa poc que ha estrenat un nou ascensor per comunicar-se amb la zona de Tobira, també està pendent del projecte per fer una rampa mecànica al carrer Ciutat de Valls. Marsol ha assegurat que aviat es reunirà amb els veïns per parlar-ne.

tracking