La piscina olímpica dels Serradells tanca durant tres mesos per obres

Els usuaris tindran accés garantit a les piscines del centre esportius d’Ordino, Sant Julià i Encamp i el Palau de Gel de Canillo mentre durin les reformes

Piscina dels SerradellsArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La piscina coberta del Centre esportiu dels Serradells tancarà a partir d’aquest dissabte 16 de juny i fins al 16 de setembre. Durant aquests tres mesos s'hi duran a terme els treballs de remodelació de la façana de l’edifici que afecta l’àrea de la piscina olímpica. Dissabté també es reobrela piscina exterior dels Serradels.

Els usuaris de l'equipament que vulguin fer natació en una instal·lació coberta mentre duri el tancament ho podran fer a la resta de piscines comunals cobertes del país. Es tracta de la piscina Centre esportiu d'Ordino (farà parada tècnica del 25 de juny al 15 de juliol), la piscina del Palau de Gel d'Andorra a Canillo (durà a terme la parada tècnica del 12 al 16 de setembre), la del Centre esportiu del Sant Julià de Lòria (la seva parada tècnica s’ha previst del 30 de juny al 15 de juliol) i la instal·lació del Centre esportiu d'Encamp (tancat del 15 de juny al 9 de juliol). Caldrà presentar la targeta d’abonament dels Serradells per accedir-hi.

L'obra de la remodelació de la façana que s’emmarca en la reforma integral que s’està duent a terme a tota la façana exterior i les parets interiors dels Serradells des del novembre de l’any passat. El conjunt de l’obra està valorada en prop de 2,8 milions d’euros.

tracking