El comú vol implicar els joves a les activitats de la parròquia

L’ens treballa per crear un consell per al col·lectiu d’entre 12 i 18 anys

El comú vol implicar els joves a les activitats de la parròquiaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La implicació dels joves de Sant Julià de Lòria en les activitats socials de la parròquia és encara una assignatura pendent. Per aquest motiu, el comú ha començat a posar fil a l’agulla per detectar quines són les necessitats del col·lectiu i treballar en les mesures necessàries que els permeti participar a l’hora d’organitzar actes relacionats amb els seus interessos.

La tècnica de l’àrea d’Infància i Joventut del comú, Lídia Rebés, que és l’encarregada de disse-nyar línies d’actuació per recollir els interessos dels joves, va explicar ahir en roda de premsa que una de les missions és donar-los a conèixer que el comú donarà suport i continuïtat als projectes que els facin arribar. Aquesta iniciativa està especialment pensada per als joves que tenen entre 12 i 18 anys que es desplacen a altres parròquies per continuar els estudis de secundària. Segons Rebés, aquest és un dels motius pels quals participen poc en els actes parroquials, ja que quan es desplacen fan amics en altres par­ròquies i “es fa difícil cap- tar-los”.

La consellera de Social, Francesca Barbero, va informar que el comú també té previst contractar un educador de carrer que es desplaçarà a les escoles per saber quines necessitats tenen els joves i que treballarà conjuntament amb Rebés, incorporada recentment. Barbero va anunciar que estan treballant per celebrar un Consell de joves paral·lel al dels infants per a les persones d’entre 12 i 18 anys, malgrat que no va precisar si es podrà acabar fent aquest mandat. A Sant Julià hi viuen actualment 1.200 joves que tenen entre 12 i 29 anys.

tracking