x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Roig aposta per una llista territorial de Laurèdia en Comú a les eleccions

El conseller de Cultura desitja que la coalició que dirigeix la parròquia es presenti a les eleccions per defensar “les preocupacions de Sant Julià”
El conseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig, va expressar el desig que Laurèdia en Comú (LeC) sigui la formació que es presenti a la llista territorial les pròximes eleccions generals, ja que creu que és un projecte transversal que tindria l’interès de la parròquia com a eix vertebrador. “Personalment em faria moltíssima il·lusió que tirés endavant aquesta possibilitat, ja que Lauredià en Comú aglutina persones amb idees conjuntes de parròquia i seria molt important poder disposar d’aquest projecte al Consell General per defensar els posicionaments i preocupacions que tenim a Sant Julià.” Respecte a la llista nacional, el
  • #7 karlitos
    (29/05/18 22:51)

    El sr Roig no para de responsabilitat política i penal.....!Per algo será.
    Amb Montserrat Gil si que parlava de responsabilitat política, ara No.
    El poble de Sant Julià no es tonto i al 2019 tindreu el resultat de la vostra gestiò.Listas obertas i altra gall cantaría.

    Respondre
  • #6 Lauredià
    (29/05/18 16:02)

    Sr. Roig, desprès del maltractament que LeC està donant a les dues conselleres de DA que hi ha al Comú (perque el Sr. Gómez ni està ni se l'espera), que faria vostè per reconduir la situació amb DA? O potser això es fruit de que SDP ha quedat fora del pacte amb L'A i veu perillar la seva pròpia cadira?

    Respondre
  • #5 Cerni
    (29/05/18 12:28)

    El factor J. M. Vila ha deixat a zero les possibilitats de LC. caldrà refundar el partit i canviar-li el nom?

    Respondre
  • #4 Carles
    (29/05/18 09:23)

    Precisament, "les preocupacions de Sant Julià" són vostès i la gestió comunal que estan fent.

    Respondre
  • #3 SOC TONTO
    (29/05/18 09:06)

    El desig del Conseller i la realitat de la Consellera, això es el títol de la novel•la. La trama pot ser una rocambolesca i maquiavèl•lica actuació dels protagonistes, Marti,Pintat, el successor de Marti i el delfí de Pintat, i amb tot això, poc o gens tindran que dir el comitè parroquial de DA sant julia i el partit d'UL. Si mirem endarrere veiem i son fets que tant DA sant julia com UL han fet el que han volgut els seus “amos”. També son fets que hi han hagut, hi ha i hi haurà negociacions entre Marti i Pintat(i dic noms perquè son noms i no partits). Ara tindrem que llegir entre línies que dona l'un a l'altre i que perdem tots. Els pobres mortals del carrer amb aquest joc poc tenim a dir. Però pregunto, els que puguin opinar d'un canto i del altre, podran opinar ?( o tindran que fer el que sempre es fa callar i dir amen a tot) (algun cop tinc entès que no han seguit com corders) i nosaltres sabrem el que opinen o ens donaran el resultat ja mastegat. Un amic meu amb aquests casos diu “això esta ple de m...”

    Respondre
  • #2 Josep
    (29/05/18 08:13)

    Sr. Roig, amb Josep Miquel Vila? El periodista hauria d'haver demanat al Sr. Roig què pensen fer amb l'actual cònsol major? 

    Respondre
  • #1 Sebastià
    (29/05/18 08:08)

    Defensar els interessos de la parròquia davant del Consell, proposa Roig. Com el ràfting(Naturlàndia 2) i la continuïtat del parc d'animals? No anem bé.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts