Campanya exterior per promocionar el mercat

Iniciativa Publicitària destinarà entre 15.000 i 20.000 euros a un pla de comunicació que també pretén arribar a la Cerdanya

Campanya exterior per promocionar el mercatARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de comerciants Iniciativa Publicitària desplegarà un pla de comunicació per donar a conèixer l’activitat comercial i d’oci que es desenvolupa al Pas de la Casa amb el mercat d’oportunitats. Coincidirà amb la festa major del Pas, i de retruc servirà per promoure la marca d’aquest municipi encampadà més enllà del Principat. Aquesta difusió abasta principalment França i la Cerdanya a partir d’un pressupost que ronda entre els 15.000 i els 20.000 euros, segons va confirmar al Diari el president d’Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié. Entre les diferents accions que es volen emprendre hi ha un acord amb la cadena radiofònica Pyrénées FM, que emetrà un programa des del Pas, el 30 de juny, per donar a conèixer el mercat a França, a part es distribuiran cartells publicitaris a ciutats franceses com ara Tolosa, Perpinyà o Carcassona. Són alguns dels acords als quals van arribar els comerciants en l’última reunió de l’associació, celebrada el 15 de maig passat.

Programació de continuïtat

Carrié va recordar que enguany el mercat d’oportunitats es farà els mateixos dies que la festa major del Pas de la Casa, el 29 i 30 de juny i l’1 de juliol, tot i que va assegurar que “farem el mateix que l’any passat”. D’aquesta manera, es disposaran carpes i música als principals carrers del municipi. Com a novetat, al llarg d’aquests dies hi ha prevista la realització d’un vídeo promocional de les botigues del Pas. Amb motiu del mercat d’oportunitats l’associació sol·licita que es restringeixi l’accés de vehicles a l’avinguda d’Encamp, una demanda a la qual el comú no s’oposarà sempre que els comerciants hi estiguin d’acord i es formalitzi la petició per escrit.

Iniciativa Publicitària també vol fer dues jornades temàtiques, una de música i una altra sobre l’oest. La primera seria el penúltim cap de setmana de juliol, mentre que el far west es faria a mitjans d’octubre. Carrié va destacar que el pressupost de totes aquestes iniciatives prové dels diners que aporten els comerciants, mitjançant una quota, i la subvenció del comú: una partida que va dels 50.000 als 70.000 euros.

Afluència destacada

Carrié va fer un balanç “positiu”, d’aquest últim mes, sobretot durant els dies de pont, que han tingut una “bona afluència de gent”. Tot i això, espera que el bon temps porti més visitants durant la temporada d’estiu. “Veurem si puja la gent i si millora el mal temps que hem tingut a l’hivern”, va comentar. D’altra banda, també es va referir a la remodelació que el comú vol fer al voltant de la plaça de l’església del Pas de la Casa. “Per a nosaltres és una molt bona idea tota aquesta transformació”, va manifestar.

PROPOSTA PER A UN SERVEI DE VIGILÀNCIA PRIVADA

L’associació Iniciativa Publicitària destaca la “bona experiència” en matèria de seguretat que han tingut aquesta temporada d’hivern, amb l’arribada de vigilància privada al Pas de la Casa. Per això, a l’última reunió celebrada el 15 de maig passat van presentar un pla de seguretat per part d’una empresa particular. L’objectiu és consolidar aquesta col·laboració publicoprivada amb els agents de circulació als carrers de la localitat encampadana. En aquest sentit, Carrié va destacar que és una acció que s’ha de desenvolupar amb la intenció que “cada hivern quan vinguin grups importants d’operadors turístics” es facin més controls de prevenció als carrers. Tot i que allargar aquesta col·laboració durant tot l’any és una opció que no descarten i que aquesta empresa estaria disposada a assumir, es tracta d’un tema que encara “s’ha de parlar”. Així, Carrié va afegir que “de moment la idea és l’experiència que hem tingut aquest hivern”, a partir d’una “molt bona col·laboració amb la policia”, va remarcar. L’objectiu d’aquest increment de vigilància és prevenir actes incívics o vandàlics al Pas de la Casa. Amb tot, Carrié va insistir que també hi ha d’haver el vistiplau per part de l’administració i de la policia.

tracking