x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

Baró i Ferré controlen les obres a la parròquia

Així avancen els treballs a la carretera de Sispony.

Baró i Ferré controlen les obres a la parròquia

Així avancen els treballs a la carretera de Sispony.

DAVID BARÓ
Actualitzada 23/05/2018 a les 06:56
Els cònsols, David Baró i Raül Ferré, van destinar el matí d’ahir a visitar l’estat d’algunes obres que hi ha a la parròquia, com ara l’eixamplament de la carretera secundària de Sispony, les voravies noves a la Massana, l’ampliació del planell de la Caubella a Pal o la construcció de la bassa d’aigua a Arinsal. Baró va afirmar que “forma part de les atribucions que tenim”.
Etiquetes
  • #2 Tricicle
    (23/05/18 08:41)

    La meva opinió subjectiva sobre La Massana: L'altre dia, vaig veure al programa “La Rèplica” a ATV, hi havia en Raül Ferré i em va fer pensar, - curiós, si més no. Resulta que va dir que els hotels de la Massana s'omplen amb motiu de la copa del món de descens. Sí, però si l'empresa organitzadora contractada (espanyola) pel Comú massanenc porta un munt personal (tots espanyols cobrant i ELS D'AQUI PENCANT COM A VOLUNTARIS A COST ZERO), si li afegim el personal de les marques patrocinadores, els corredors i les seves respectives famílies, ja no queden habitacions per a la resta de turistes. Quin és el retorn de la inversió per a la parròquia? No em cuadren les xifres oficials amb 55000 visitants i, a sobre, sensació de veure poca gent a causa de la pluja. Si us plau, que ho demostrin, perquè tinc la sensació que La Massana treballa per a una marca de bicicletes instal·lada a la parròquia. Sota el meu punt de vista, som uns cornuts i a sobre paguem el beure (MAI MILLOR DIT).

    Respondre
  • #1 Tricicle
    (23/05/18 08:29)

    La meva opinió subjectiva: L'altre dia, vaig veure al programa “La Rèplica” a ATV, hi havia en Raül Ferré i em va fer pensar, - curiós, si més no. Resulta que va dir que els hotels de la Massana s'omplen amb motiu de la copa del món de bici de descens. Sí, però si l'empresa organitzadora contractada (espanyola) pel Comú massanenc porta un munt personal (tots espanyols i ELS D'AQUI PENCANT COM A VOLUNTARIS A COST ZERO), si li afegim el personal de les marques patrocinadores, els corredors i les seves respectives famílies, ja no queden ni habitacions, ni hotels per a la resta de turistes. Això sí, el pàrquing de Pal plè de autocaravanes amb la llum, presumptament, pagada (quin negoci, tú). Recordem que tant els corredors com els espònsors venen, munten, treballen i marxen (5 o 6 dies màxim) - així que gastar, gasten poc perquè treballen o son corredors. Quin és el retorn de la inversió per a la parròquia? De fet, a mi no me cuadren les xifres oficials amb 55000 de visitants i, com ha passat en darreres edicions, sensació de veure menys gent a causa de la pluja. Si us plau, que ho demostrin, perquè tinc la sensació que La Massana treballa per a una marca de bicicletes instal·lada a la parròquia. Sota el meu punt de vista, som uns cornuts i a sobre paguem el beure (MAI MILLOR DIT). Això és el què penso.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts