Camps de neu

Arcalís manté el forfet conjunt amb Vallnord

Defensa que el passi conjunt és el més beneficiós per a clients i estacions

Arcalís manté el forfet conjunt amb VallnordFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino Arcalís va comunicar ahir que no tindrà un forfet de temporada exclusiu per a les seves pistes, possibilitat que s’havia previst després que l’altre integrant de la marca Vallnord, Pal Arinsal, anunciés un passi propi al marge del de Vallnord que engloba estiu i hivern i que tindrà un cost de 150 euros per als residents.

Finalment, Vallnord-Ordino Arcalís ha optat per tenir només el forfet conjunt, tant en la modalitat de Bike&Ski (i que, per tant, també engloba l’oferta estival de BTT a les pistes massanenques) com en la d’únicament de neu. “D’aquesta manera, segueix apostant per una oferta conjunta, ja que es creu que les fórmules de forfets de temporada englobant diversos dominis són les que més beneficien tant els clients com les estacions”, va defensar la direcció de l’estació en un comunicat de premsa.

El mateix comunicat precisava que el forfet conjunt d’estiu i d’hivern ha d’estar disponible abans que comencin les activitats d’estiu, aquest mateix dissabte, i que es podrà adquirir tant via online com a les oficines de turisme de les respectives parròquies. A més, afegeix el text, els avantatges associats al passi de Bike&Ski seran els mateixos que l’estiu-hivern passats. De moment, però, no té preu. “Els preus del forfet Bike&Ski i del passi de temporada d’hivern 2018-2019 es publicaran en breu, una vegada hagin estat aprovats al consell d’administració de Vallnord”, continua el comunicat. La banda ordinenca de Vallnord, però, ja ha fet pública la seva proposta pel que fa a les tarifes: que els preus experimentin un augment com a màxim del cinc per cent.

tracking