Obre el pàrquing Estació Central amb 105 places

El comú ha anunciat la construcció d'un nou equipament de 215 places al carrer Valira

Conxita Marsol i Josep Antoni Cortés al pàrquing Estació Central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest matí ha obert el nou pàrquing Estació Central, al costat de l'estació nacional d'autobusos d'Andorra la Vella, amb 105 noves places. "Pensem que és un bon equipament per a la parròquia i dóna servei especialment a l'estació d'autobusos, que era molt necessari", ha afirmat la cònsol major, Conxita Marsol. L'equipament augmentarà aviat les seves places d'aparcament amb l'enderrocament d'una nau. Els usuaris del nou aparcament gaudiran de mitja hora gratuïta i un hora amb la targeta PK, com a la resta dels pàrquings públics.

Fa dues setmanes també es va obrir l'aparcament de la Serradoraa Santa Colomaamb una vuitantena de places. "Estem intentant fer el màxim d'aparcaments per a la parròquia per les vacants que hi ha d'aparcaments", ha destacatJosep Antoni Cortés, conseller d’Urbanisme i Aparcaments.

Nou aparcament al carrer Valira

Andorra la Vella compra actualment amb unes 5.000 places d'aparcament i el comú ha manifestat la seva voluntat d'ampliar-les. La cònsol ha anunciat que ja hi ha sobre la taula un nou contracte per obrir un nou pàrquing de 215 places a la zona del carrer Valira amb la Dama de Gel. "Començarem els treballs la setmana que ve", ha afegit Marsol. El cost previst de les obres del nou equipament està al voltant dels 300.000 euros i tindrà un cost de 12.000 mensuals en concepte del lloguer del terreny.

El nou aparcament al costat de l'estació nacional d'autobusos

tracking