El comú aporta 8.360 euros per la quarta edició de "La Purito 2018"

El cònsol menor, Marc Pons, i el ciclista Joaquim Rodríguez han signat un conveni de col·laboració per a la promoció turística de la parròquia en diversos suports publicitaris de la cursa

Andorra la Vella apareixerà en els suports publicitaris de "La Purito 2018"Comú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, i el ciclistaJoaquimRodríguez han signat un acord aquest matí per a la difusió de la imatge de la parròquia durant la quarta edició de la cursa "LaPurito", queescelebrarà el diumenge 5 d'agost, coincidint amb la festa major de la parròquia. Pons hafentesment que el comú aportarà 8.360 euros i que, com a contrapartida, es durà a terme la promoció turística d'Andorra la Vella en diversos suports publicitaris de la trobada ciclista. Cal destacar que tots els recorreguts de "LaPurito" passen per Andorra la Vella.

L'esportista ha aprofitat per agrair al comú la seva implicació un any més i ha explicat que,a falta detres mesos, ja compten amb 2.000 inscripcions, xifra límit que havien posat per a les inscripcions de la cursa.Tot i això, es preveu que s'obri una llista d'espera per a aquelles persones que hi vulguin participar i no s'hagin pogut inscriure. "Purito" també ha volgut destacar la importància que altres esportistes hagin escollit Andorra com a residència, i ha declarat que "és un país perfecte per entrenar".

"LaPurito2018" donarà el tret de sortida a Sant Julià de Lòria i arribarà fins als Cortals d'Encamp, fent un total de 145 quilòmetres que passaran pel coll de La Rabassa (1.820 m), el Coll de la Gallina (1.910 m) i l'alt de la Comella (1.350 m). La cursatambécomptarà amb dos recorreguts més curts, de 80 i 28 quilòmetres respectivament.

tracking