El comú destaca la disminució "substancial" dels aldarulls al Pas de la Casa

La taula transversal per millorar l'oci nocturn considera que les mesures implementades han servir per canviar els hàbits i reduir les molèsties

El comú destaca la disminució "substancial" d' aldarulls al Pas de la CasaCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els aldarulls s'han reduït de manera "substancial" al Pas de la Casa, segons la valoració del comú de les mesures aplicades per canviar el model d'oci nocturn. El cònsol ha destacat en el marc de la reunió de la taula transversal que les accions han estat bàsicament preventives amb el repartiment de 12.000 fulletons en allotjaments turístics i d'oci per explicar els turistes com s'han de comportar i també s'ha implicat en la vigilància i el controls dels grups susceptibles de provocar aldarulls als operadors turístics.

El ministre Xavier Espot ha destacat l'enduriment de les sancions que s'implementarà quan s'aprovi la nova llei de seguretat pública, ara a tràmit al Consell, que castiguen específicament el consum d'alcohol i drogues tòxiques al carrer i fixa les hores durant les quals es poden vendre begudes alcohòliques. I el ministre Francesc Camp ha remarcat la importància d'obtenir informació directa dels operadors turístics per preveure amb setmanes d'antel·lació per l'arribada de grups que puguin generar aldarulls.

tracking