El Consell dels infants aprova una zona d'exercici a l'aire lliure per a gent gran

Les altres propostes que s'han presentat han estat un nou concepte de pipicà, modernitzar la imatge de la parròquia, i fer activitats per incrementar la relació dels nens en diverses festivitats

El Consell dels infants aprova una zona d'exercici a l'aire lliure per a gent granEduard Comellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'antiga casa comunal de La Massana ha acollit aquest matí les propostes del Consell dels infants de la parròquia. A l'acte hi han assistit el cònsol major, David Baró, la consellera d'Educació, NatàliaCusnir, la secretària general, MònicaRogéi la directora d'Unicef Andorra, MartaAlberch, així com nou alumnes d'escoles dels tres sistemes educatius. L'escola francesa de La Massana, representada perAngelleBlanchart,ChloeBartolí i NoaCodjia, ha presentat "Mantenir-se en forma", una proposta basada en un circuit a l'aire lliure amb màquines per a dur a terme exercicis suausdestinata gent gran, queessituarien al parc de sota Les Fontetes, a uns 200 metres de la casa pairal. La proposta, que ha estat acceptada en majoria per votació, ha coincidit amb el projecte que el Comú està duent a terme al Parc del Colat, fet que ha celebrat Baró. Així mateix, l'escola espanyola de la parròquia, representada per AdrianaPicart, Marta Rabat i l'AdriàFijoha presentat unanou conceptedepipicà, que inclouria una zona d'esbarjo pels animals i podria situar-se a l'avingudadel Través o a la de Sant Anton. Aquesta iniciativa no ha tingut elrecolzamentsuficient per part de la cambra.

Finalment, l'escola andorrana, amb Arnau Grande,GinaArmengol iSantiPons ha presentat dues propostes: La primera basadaapotenciar la relació dels nens de la Massana a través d'activitats en festivitats com Sant Jordi, Nadal, Carnaval i la possibilitat d'un campament d'estiu. La segona iniciativa ha tractat sobre la modernització de la imatge de la parròquiaafegintcartells informatius, punts de recàrrega per a vehicles elèctrics així com embellir espais comuns i millorar l'estètica dels edificis i els carrers.

El Consell dels infants aprova una zona d'exercici a l'aire lliure per a gent gran

tracking